Τραγανή πανσέτα με πουρέ καλαμποκιού από τον Άκη Πετρετζίκη
Taste

Τραγανή πανσέτα με πουρέ καλαμποκιού από τον Άκη Πετρετζίκη

Μαγειρέψτε την πανσέτα με τον πιο απλό τρόπο που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ και φτιάξτε ένα ιδιαίτερο πιάτο με σπιτικό πουρέ καλαμποκιού, όπως ο Άκης Πετρετζίκης

Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:


1 κιλό
πανσέτα, χωρίς κόκαλο, με δέρμα

1 κ.σ. πιπέρι σε κόκκους, μαύρο

2 φύλλα δάφνης

2 κλ. δεντρολίβανο

80 γρ. κορν φλάουρ

2-3 κ.σ. σάλτσα BBQ

αλάτι

1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τον πουρέ καλαμποκιού

340 γρ. καλαμπόκι , σε κονσέρβα, στραγγισμένο

40 γρ. βούτυρο

150 γρ. γάλα πλήρες

80 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

αλάτι

Για το σερβίρισμα

φύλλα ρίγανης

πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved