Ελληνική καρμπονάρα από τον Άκη Πετρετζίκη!
Δοκιμάστε να φτιάξετε την ελληνική καρμπονάρα! Μια πεντανόστιμη και πιο εύκολη εκδοχή της κλασικής ιταλικής carbonara με ζυμαρικά σπαγγέτι, μπέικον, μανιτάρια και κρέμα γάλακτος!
Θα χρειαστείτε:
500 γρ. σπαγγέτι, Νο6
120 γρ. μπέικον, σε φέτες
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
120 γρ. μανιτάρια, κομμένα, σε κονσέρβα
330 γρ. κρέμα γάλακτος light
1 σκ. σκόρδο
Για το σερβίρισμα
150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
πιπέρι , φρεσκοτριμμένο
μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com