Κροκέτες με αχλάδι και μπέικον από τον Άκη Πετρετζίκη
Δείτε πώς να φτιάξετε το πιο ιδιαίτερο finger food και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Φτιάξτε τραγανές κροκέτες με αχλάδι, γκορκοντζόλα και μπέικον, όπως ο Άκης Πετρετζίκης.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
300 γρ. αχλάδια
200 γρ. γκοργκοντζόλα
8 φέτες μπέικον
400 ml σπορέλαιο
Για το πανάρισμα
3 αυγά
΄100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
100 γρ. πάνκο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
1/2 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
Για το σερβίρισμα
ρόκα
γλυκόξινη σάλτσα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ