Κοτόπουλο με πατάτες σε κρούστα παρμεζάνας και σάλτσα αγιολί από τον Άκη Πετρετζίκη!
Taste

Κοτόπουλο με πατάτες σε κρούστα παρμεζάνας και σάλτσα αγιολί από τον Άκη Πετρετζίκη!

Δείτε πώς να φτιάξετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο μια πιο gourmet αλλά πανεύκολη εκδοχή για το κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο! 

Φτιάξτε πατάτες baby σε κρούστα παρμεζάνας και σάλτσα αγιολί και εντυπωσιάστε!

Θα χρειαστείτε:

Για το κοτόπουλο

600 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλου

1 σκ. σκόρδο

2 κλ. δεντρολίβανο

2-3 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

Για τις πατάτες

1 κιλό πατάτες baby, βρασμένες

100 γρ. παρμεζάνα

30 γρ. τριμμένη φρυγανιά

1 σκ. σκόρδο

5 κλ. θυμάρι

Για τη σάλτσα αγιολί

2-3 κ.σ. ελαιόλαδο

χυμό λεμονιού, από ½ λεμόνι

ξύσμα λεμονιού, από ½ λεμόνι

1 σκ. σκόρδο

1 πιπεριά τσίλι

1 κ.σ. βασιλικό, φρέσκο

220 γρ. μαγιονέζα

αλάτι

πιπέρι

Για το σερβίρισμα

φύλλα βασιλικού

Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved