Σολομός με αβοκάντο και γκρέιπφρουτ από τον Άκη Πετρετζίκη
Μια πεντανόστιμη εκδοχή για να μαγειρέψτε τον σολομό σας προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης. Φτιάξτε ένα δροσερό dressing με αβοκάντο και γκρέιπφρουτ για να τον συνοδέψτε και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για το ντρέσινγκ
2 γκρέιπφρουτ, κόκκινα
30 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 αβοκάντο, ώριμα
Για τον σολομό
800 γρ. σολομό, (4 φιλέτα με δέρμα)
30 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
2 κ.σ. φύλλα κόλιανδρου
πιπέρι
2 αβοκάντο, κομμένα σε φέτες
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com