Σιμιγδαλένιος χαλβάς με ανθόνερο από τον Άκη Πετρετζίκη
Αν αγαπάτε τον σιμιγδαλένιο χαλβά τότε δοκιμάστε αυτήν την πεντανόστιμη εκδοχή του Άκη Πετρετζίκη! Προσθέστε ανθόνερο και δώστε ένα twist στο αγαπημένο παραδοσιακό γλυκό που θα θυμίσει κουραμπιέδες!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
300 γρ. σιμιγδάλι, χοντρό
40 γρ. ανθόνερο
400 γρ. νερό
400 γρ. γάλα πλήρες
400 γρ. καστανή ζάχαρη
100 γρ. βούτυρο
100 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα, χωρίς φλούδα
Για το σερβίρισμα
φύλλα μέντας
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ