Σκεπαστή με απάκι και καραμελωμένα κρεμμύδια από τον Άκη Πετρετζίκη
Μια διαφορετική και πολύ ιδιαίτερη εκδοχή της κλασικής σκεπαστής.
Φτιάξτε σκεπαστή με αραβική πίτα και γέμιση από απάκι με χυμό πορτοκαλιού και καραμελωμένα κρεμμύδια.
Συστατικά
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια
- 1 κρεμμύδι, μεγάλο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πρέζα κρυσταλλική ζάχαρη
- 50 γρ. ξίδι βαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com