Όλα τα tips του Πετρετζίκη για να πετύχετε την πιο ζουμερή και νόστιμη ψητή γαλοπούλα με μαγιονέζα
Δείτε όλα τα tips για να πετύχετε την πιο ζουμερή και νόστιμη ψητή γαλοπούλα με μαγιονέζα στον φούρνο.
Με τραγανή κρούστα εξωτερικά και απόλυτα ζουμερή στο εσωτερικό της! Ιδανική για Χριστούγεννα!
Συστατικά
Για τη μαρινάδα
- 430 γρ. μαγιονέζα
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 3 κ.σ. αλάτι
- 1 κ.σ. πιπέρι
- 1 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
- 1 κ.σ. πάπρικα, γλυκιά
- 1 κ.σ. σκόνη σκόρδου
- 1 κ.γ. μπούκοβο
- 1 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. μέλι
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com