
Συνταγή του Άκη Πετρετζίκη για 25η Μαρτίου: Μπακαλιάρος στο air fryer με σκορδαλιά
Μαγειρέψτε τον αγαπημένο παραδοσιακό μπακαλιάρο που τρώμε την 25η Μαρτίου στη φριτέζα αέρος για ένα πιο ελαφρύ αποτέλεσμα!
Συνοδέψτε το με την κλασική σκορδαλιά από πατάτα και βραστά παντζάρια.
Συστατικά
Για τον μπακαλιάρο
- 425 γρ. μπακαλιάρο, φιλέτο, κατεψυγμένο
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 140 γρ. μπίρα, ξανθιά
- 100 γρ. αλεύρι γ.ό.χ.
- 1 πρέζα κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 180 γρ. τριμμένη φρυγανιά
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ