
Bitter μους σοκολάτας με crumble φιστικιού και καραμελωμένα μήλα από τον Άκη Πετρετζίκη
Φτιάξτε μια αέρινη bitter μους σοκολάτας με crumble από φιστίκια και καραμελωμένα μήλα, όπως ο Άκης Πετρετζίκης. Το απόλυτο επιδόρπιο για να κλείσετε ένα τραπέζι! Ιδανικό για όσους νηστεύουν ή για vegan!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για τη μους σοκολάτας
400 γρ. κουβερτούρα
310 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
Για το crumble φιστικιού
50 γρ. φιστίκια , peanuts
50 γρ. αλεύρι γ.ό.χ.
50 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
50 γρ. μαργαρίνη
Για τα καραμελωμένα μήλα
3 κόκκινα μήλα
2 κ.σ. ηλιέλαιο
40 γρ. νερό
20 γρ. κονιάκ
1 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
¼ κ.γ. κανέλα
1 πρέζα τριμμένο γαρίφαλο
Για το σερβίρισμα
άχνη ζάχαρη
φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ