Παρέλαση στο Covent Garden
Travel

Παρέλαση στο Covent Garden

«Όχι» στη μιζέρια ετοιμάζονται να βροντοφωνάξουν οι Έλληνες κοσμικοί που θα γιορτάσουν την 28η Οκτωβρίου με Crystal σαμπάνιες, πριβέ δείπνα και βερνισάζ στη Γηραιά Αλβιώνα.

Το Λονδίνο άλλωστε για τις οικογένειες Αγγελοπούλου, Λάτση, Τσάκου, Τσαβλίρη, Χατζηιωάννου είναι το δεύτερο σπίτι τους, αφού εκεί έχουν ζήσει τα ωραιότερα χρόνια τους και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην καρδιά του Saint James.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας η Μαριάννα Λάτση με τη μητέρα της Εριέττα, αγαπημένες φίλες του Μετζικώφ, μετά την έκθεση θα δειπνήσουν στο αγαπημένο τους εστιατόριο «Cipriani», μαζί φυσικά με την Εριέττα Κούρκουλου, η οποία πλέον λόγω των σπουδών της ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Εκεί θα βρίσκεται και η Γιάννα Αγγελοπούλου, καθώς η κόρη της Καρολίνα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Γηραιά Αλβιώνα και ο μικρός γιος της Δημήτρης Αγγελόπουλος σπουδάζει στο London School of Economics.
Άλλες μεγάλες παρέες που ετοιμάζονται να ξεκουραστούν στο Λονδίνο συνδυάζοντας relax, business και shopping είναι ο Νίκος και η Σήλια Τσάκου με τα παιδιά τους, ο Πόλυς και η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, ο Γιώργος Τσαβλίρης και η σύντροφός του Ζωή Τσιτσάνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved