Travel

Νέες περιπέτειες για Χατζίδου-Παύλου: «Έστησαν» κυνήγι του θησαυρού για τη Μελίτα στις Μαλδίβες

Το ταξίδι του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου με την κόρη τους Μελίτα στις Μαλδίβες δεν έγινε μόνο με σκοπό την προσωπική ξεκούραση και χαλάρωσή τους αλλά και για μία μικρή περιπέτεια που έστησαν για να ζήσουν όλοι μαζί. 

Το ζευγάρι δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τον συγκεκριμένο εξωτικό προορισμό που είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο.

Χατζίδου: Η κόρη της & η πεθερά της πόζαραν μαζί στις Μαλδίβες - Σε ρόλο φωτογράφου η παρουσιάστρια

Είναι όμως η πρώτη φορά που μαζί η Ελένη και ο Ετεοκλής αποφάσισαν να κάνουν αυτό το ταξίδι διασκεδαστικό και περιπετειώδες και για την κόρη τους Μελίτα η οποία δείχνει να έχει ξετρελαθεί.

Όπως αποκάλυψαν από κοινού οι δύο παρουσιαστές, έστησαν με πολύ έξυπνο τρόπο ένα παιχνίδι, το Κυνήγι του θησαυρού και μάλιστα ήδη η κόρη τους έχει βρει τον χάρτη για να οδηγηθεί μετά από πολλές περιπέτειες στον θησαυρό που θα είναι φυσικά μία μεγάλη έκπληξη για την ίδια. Δείτε τι αποκάλυψαν Ελένη και Ετεοκλής για το παιχνίδι που έστησαν στη μικρή:

Στο μεταξύ, οι μέρες και οι νύχτες τους στις Μαλδίβες περνούν μαγικά, αρχικά στην παραλία για βουτιές και ηλιοθεραπεία και το βράδυ για χορό μέχρι πολύ αργά και όταν η Μελίτα πλέον δεν έχει άλλες δυνάμεις. Στο ενδιάμεσο φυσικά, όλοι τους δίνουν χρόνο για το καλοστημένο παιχνίδι τους ώστε η μικρή να φτάσει όσο πιο σύντομα γίνεται στον θησαυρό!

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved