Travel

Με την ελληνική σημαία στους ώμους η Αναστασία στην Αυστραλία -Sold out και οι 4 εμφανίσεις της

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της, «Siga Τo Prama Tour», η Αναστασία βρέθηκε για 4 εμφανίσεις στην Αυστραλία και έδωσε τον ρυθμό της στους Έλληνες ομογενείς που έσπευσαν να την απολαύσουν!

Η τραγουδίστρια πραγματοποίησε συγκεκριμένα δύο εμφανίσεις στη Μελβούρνη (26 και 27/09), μία στο Σίδνεϊ (28/09), και μία στην Αδελαϊδα (29/09), με το κοινό να σπεύδει να την απολαύσει και εκείνη να δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να τους ανταμείψει! Στο πλευρό της η Nicole, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια του summer hit “Mamacita Buena”

Και οι τέσσερις συναυλίες της 21χρονης Αναστασίας στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, έγιναν sold out, και η δημοφιλής hit maker έσπασε κυριολεκτικά κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Άλλωστε, στην ανακοίνωσή της στο Instagram για το «Siga Τo Prama Tour» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ανυπομονώ να τραγουδήσουμε παρέα σε κάθε γωνία που θα σταθώ!!!», επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα της.

Η Αναστασία ήταν εμφανώς χαρούμενη και παράλληλα συγκινημένη με την αγάπη που της έδειξε το κοινό, καθώς επρόκειτο για την πρώτη της εμφάνιση στην Αυστραλία. Μάλιστα, τοποθέτησε την ελληνική σημαία στους ώμους της τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τους Έλληνες ομογενείς της Αυστραλίας που ήταν παρόντες για να την καταχειροκροτήσουν.

Η Αναστασία έκανε αυτό που ξέρει καλά: τραγούδησε με πάθος, συνεπήρε το κοινό με την ενέργειά της, και απέδειξε ότι αυτό που κάνει το κάνει με την ψυχή της! Αυτό που αξίζει επίσης να αναφερθεί είναι πως βρέθηκε στην Ελληνική Κοινότητα της Μελβούρνης.

Η περιοδεία της ολοκληρώνεται με τρεις ακόμη εμφανίσεις: στις 2 Οκτωβρίου θα εμφανιστεί στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, στις 3 Οκτωβριου στη Μύκονο και στις 19 Οκτωβρίου στη Ζυρίχης της Ελβετίας.

Έπειτα, η ταλαντούχα performer θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο πλευρό της μοναδικής Νατάσας Θεοδωρίδου στην Ακτή Πειραιώς, συνεχίζοντας έτσι την επιτυχία των καλοκαιρινών κοινών συναυλιών τους.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved