Απαρνήθηκε τα καράβια για την… ζαχαροπλαστική
Απαρνήθηκε τα καράβια και ανέδειξε το ταλέντο του στη ζαχαροπλαστική.
Ο λόγος για τον Μανώλη Περατικό, γόνο της παλιάς εφοπλιστικής οικογένειας, ο οποίος πάντα διέθετε καλλιτεχνικές ανησυχίες.
Όπως αναφέρει η espresso, έχει μαγειρέψει για φιλανθρωπικά σωματεία και οι μαρμελάδες του γνωρίζουν σουξέ. Τα έσοδα από το βιβλίο του «Αγαπημένες γεύσεις» διατέθηκαν για την ενίσχυση του ταμείου υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού, ενώ φέτος οι γλυκές δημιουργίες του συνδυάστηκαν με την αισθητική της «The Tsiouras collection» και έγιναν ανάρπαστες.