Η κατάρα του παλατιού! Το δυστύχημα της Νταϊάνα, το σκάνδαλο με την Καμίλα και η μάχη Κέιτ-Καρόλου
VIP Life

Η κατάρα του παλατιού! Το δυστύχημα της Νταϊάνα, το σκάνδαλο με την Καμίλα και η μάχη Κέιτ-Καρόλου

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα ο βασιλιάς Κάρολος αλλά και η Κέιτ Μίντλετον που διαγνώσθηκαν με καρκίνο.

Οι φανατικοί με τη βρετανική οικογένεια κάνουν λόγο για κατάρα που κυνηγάει εδώ και χρόνια το παλάτι και τους συμβαίνουν συνέχεια δυσάρεστα γεγονότα. Κανείς δεν ξεχνάει τις φορές που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν βρεθεί στο επίκεντρο με όχι και τόσο καλή αφορμή.

Από το δυστύχημα της Νταϊάνα μέχρι και τις ανακοινώσεις Κέιτ και Καρόλου για τη μάχη με την υγεία τους, έχουν συμβεί ουκ ολίγα, ενώ θέμα συζήτησης έχουν γίνει και οι σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, με το σύνολο της οικογένειας του πρίγκιπα. Το ότι οι δυο τους σηκώθηκαν και έφυγαν από το παλάτι, κόβοντας κάθε επαφή με τους οικείους τους είναι το λιγότερο μπροστά στα τραγικά που τους έχουν συμβεί.

Έτσι «έσπασε» η βασίλισσα Καμίλα το βασιλικό πρωτόκολλο αιώνων! Η εμφάνισή της που συζητήθηκε!

Η θυελλώδης προσωπική ζωή, το σκάνδαλο με την Καμίλα και το τραγικό δυστύχημα

1681336265541-864528785-kamila-karolos-(3).jpg

Ο γάμος του Καρόλου με την Νταϊάνα ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους όλων των εποχών. Τα παιδιά τους, Γουίλιαμ και Χάρι, γεννήθηκαν το 1982 και το 1984 αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά γρήγορα ο γάμος τους επισκιάστηκε από ένα τρίτο πρόσωπο, την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Χαρακτηριστικά η Νταϊάνα σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως ήταν «τρεις σε αυτόν τον γάμο».

Το διαζύγιό τους εκδόθηκε το 1996 και ένα χρόνο μετά η Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, γεγονός που κατέστρεψε σε μεγάλο βαθμό τη δημόσια εικόνα του βασιλιά.

Ο Κάρολος κατηγορούνταν τόσο για την εξωσυζυγική σχέση, στην οποία αποδόθηκε ο χωρισμός, όσο και ως ένα βαθμό για την αρχικά τουλάχιστον αδιάφορη αντιμετώπιση του θανάτου της Νταϊάνα, όταν η βασιλική οικογένεια είχε χαρακτηριστεί άκαρδη και εκτός κλίματος.

Ωστόσο, ανέκτησε σταδιακά μέρος της λαϊκής στήριξης με πολλούς να δέχονται απρόθυμα ότι ο Κάρολος βρήκε την ευτυχία δίπλα στην Καμίλα, την οποία τελικά και παντρεύτηκε το 2005.

Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

Βασιλιάς σε αναμονή για πάνω από 70 χρόνια

karolos.jpg

Ο Κάρολος διαδέχθηκε στον βρετανικό θρόνο τη μητέρα του, Ελισάβετ Β΄, μετά τον θάνατό της τον Σεπτέμβριο του 2022. Στέφθηκε Βασιλιάς στις 6 Μαΐου 2023 σε επίσημη τελετή στο Αββαείο του Γουέστμινστερ. Είναι ο γηραιότερος μονάρχης που αναλαμβάνει τον θρόνο εδώ και χίλια χρόνια. Στο πλευρό του, η δεύτερη σύζυγός του, Καμίλα, που ακόμη διχάζει την κοινή γνώμη. Ωστόσο, δεν κατάφερε να χαρεί τον θρόνο καθώς εμφανίστηκε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η μάχη με τον καρκίνο Κέιτ - Καρόλου

3a11bfc6-kate.jpg

Ο βασιλιάς Κάρολος εδώ και πολύ καιρό απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και ειδικά μετά την ανακοίνωσή του ότι πάσχει από καρκίνο, τον Φεβρουάριο, επιλέγει να μην κάνει δημόσιες εμφανίσεις, προφανώς για να κρύψει τη βεβαρημένη κατάσταση της υγείας του.

Ο ίδιος, δεν έχει αποκαλύψει, από ποιον καρκίνο πάσχει, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καρκίνος του προστάτη, ο οποίος είναι μία από τις πιο θεραπεύσιμες μορφές της νόσου. Το παλάτι δεν λέει τίποτα σχετικά με την πορεία της υγείας του 75χρονου μονάρχη. Ωστόσο, ειδικοί και πολιτικοί σχολιαστές που έχουν μιλήσει δημοσίως αναφέρουν ότι ο βασιλιάς «ανταποκρίνεται πολύ καλά» στη θεραπεία.

«Φυσικά είναι αποφασισμένος να τον νικήσει (καρκίνο) και όλοι έχουν πέσει πάνω του. Όλοι παραμένουν αισιόδοξοι, αλλά είναι πραγματικά πολύ άρρωστος. Περισσότερο απ' ό,τι αφήνουν να φανεί», δήλωσε στο Daily Beast πηγή που περιγράφεται ως παλιός φίλος της βασιλικής οικογένειας.

Επτασφράγιστο μυστικό κρατά το Παλάτι και τη μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, την ώρα που η ίδια υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο ιδιωτικό νοσοκομείο London Clinic, το Παλάτι δεν έχει επιβεβαιώσει πού πηγαίνει τώρα για τη θεραπεία της και δεν αναμένεται να κοινοποιήσει τέτοιες λεπτομέρειες.

Η Κέιτ είπε ότι σκέφτεται όλους εκείνους που έχουν χτυπηθεί από τον καρκίνο, προσθέτοντας: «Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, μη χάσετε την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι».

https://www.instagram.com/reel/C402JKPtLVB/

Ελπίζουμε πως και οι δύο θα βγουν νικητές και αυτές θα είναι οι τελευταίες δυσκολίες για τη βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα ερωτικά τρίγωνα που μας συγκλόνισαν

Επέτειος γάμου για τον βασιλιά Καρόλο και την Καμίλα - Η φωτό πριν από 19 χρόνια

Μήνυμα στην Κέιτ η επιλογή του πράσινου χρώματος στη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα - Ποια η σημασία;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved