VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Το νέο του πορτρέτο & η τρυφερή σύνδεση με τα εγγόνια του

Βασιλιάς Κάρολος - Μία νέα φωτογραφία ενόψει της συμπλήρωσης του ενός έτους από τη στέψη του κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα μοιράστηκαν τη φωτογραφία καθώς στις 6 Μαΐου θα γιορτάσουν την πρώτη επέτειο της στέψης τους.

Το βασιλικό ζευγάρι της Βρετανίας μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram ένα νέο πορτρέτο. Έχει μάλιστα μια τρυφερή σύνδεση με τα εγγόνια του 75χρονου μονάρχη: πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis.

Απομακρύνονται ξανά Χάρι & Κάρολος - Το ταξίδι που θα φέρει το οριστικό τέλος στη σχέση τους

Σύμφωνα με το People, η Millie Pilkington τράβηξε το πορτρέτο στις 10 Απριλίου. Ακριβώς μία μέρα μετά τη 19η επέτειο γάμου του βασιλικού ζευγαριού. Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ποζάρουν στον κήπο του παλατιού του Buckingham.

Η ίδια φωτογράφος τραβάει τα τελευταία χρόνια τα πορτρέτα των τριών παιδιών του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. H Millie Pilkington τράβηξε επίσης τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν στην περσινή Ημέρα του Πατέρα.

"Νιώθω ειλικρινά τιμή που μου ζητήθηκε να τραβήξω το πορτρέτο των Αυτού Υψηλοτήτων βασιλιά και βασίλισσας νωρίτερα αυτό τον μήνα στους κήπους του παλατιού του Buckingham" σημείωσε.

Δείτε τη φωτογραφία

Βασιλιάς Κάρολος: To αδημοσίευτο υλικό της στέψης που έγινε πριν από έναν ολόκληρο χρόνο

Βασιλιάς Κάρολος: Ένας χρόνος από τη στέψη – Η επιδείνωση της υγείας του και οι προετοιμασίες

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved