Μαρί Σαντάλ: Το νέο οικογενειακό καρέ και οι τρυφερές ευχές στον Παύλο για τα γενέθλιά του!
VIP Life

Μαρί Σαντάλ: Το νέο οικογενειακό καρέ και οι τρυφερές ευχές στον Παύλο για τα γενέθλιά του!

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για την οικογένεια της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου καθώς ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει τα γενέθλιά του.

Η Μαρί Σαντάλ έσπευσε να μοιραστεί τη στιγμή με το διαδικτυακό της κοινό και μας χάρισε ένα νέο οικογενειακό καρέ από το Λονδίνο.

Ο Παύλος κλείνει τα 57 χρόνια ζωής, και όπως ήταν φυσικό πέρασε αυτή την ξεχωριστή μέρα με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ, με την οποία είναι παντρεμένοι από το 1995 και τα τρία από τα πέντε παιδιά τους.

0020_PRIGIPAS_PAVLOS_MARIE_CHANTAL__1712023.jpg
8369239

Η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί με την κόρη τους Μαρία-Ολυμπία και τους δυο από τους τέσσερις γιους τους, Αριστείδη -Σταύρο και Κωνσταντίνο-Αλέξιο.

Η Μαρί Σαντάλ με τα παιδιά της δεν απόλαυσαν τη λιακάδα αλλά την... έκλειψη ηλίου! (photos)

«Μια μικρή γιορτή γενεθλίων στο Λονδίνο. Χρόνια πολλά στο νούμερο 1 μου» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρί Σαντάλ.

https://www.instagram.com/p/C7Mj-fRIn2C/

Την προηγούμενη εβδομάδα η ίδια ανέβασε post προς τιμήν της ημέρας της μητέρας.

«Καθώς μαζευόμαστε για να γιορτάσουμε την Ημέρα της Μητέρας, αυτή η φωτογραφία πριν 14 χρόνια φέρνει αναμνήσεις από μια πιο απλή, πιο ειρηνική εποχή. Σήμερα, θέλω να τιμήσω όχι μόνο τις υπέροχες Μητέρες στη ζωή μας αλλά και εκείνες που υπομένουν τις δυσκολίες και τις συγκρούσεις.

Στη Γάζα και το Ισραήλ, αμέτρητες μητέρες και παιδιά αντιμετωπίζουν τεράστια δεινά. Οι αγώνες τους είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο πολύτιμη είναι η ειρήνη. Ενώ απολαμβάνουμε την παρέα των αγαπημένων μας προσώπων, ας αφιερώσουμε μια στιγμή για να τους κρατήσουμε στις σκέψεις μας.

Αυτή την Ημέρα της Μητέρας ας επεκτείνουμε τη συμπόνια μας πέρα από τις δικές μας οικογένειες. Ας θυμηθούμε τη δύναμη των Μητέρων παντού και ας ελπίσουμε για ένα μέλλον όπου όλα τα παιδιά θα μπορούν να μεγαλώσουν με ειρήνη και ασφάλεια. Στέλνω σε όλους την αγάπη», είχε γράψει η Μαρί Σαντάλ.

https://www.instagram.com/p/C65uueMge_t/

Αχιλλέας-Ανδρέας: Ο γιος του Παύλου κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη!

Παύλος – Μαρί: Γιορτάζουν τον έρωτά τους με μία υπέροχη throwback φωτογραφία

Παύλος – Μαρί: Το art deco σπίτι τους στην Ηρώδου Αττικού θέα στον Εθνικό κήπο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved