Τατιάνα Μπλάτνικ: Η τραγική ιστορία της ζωής της – «Ακόμη υπάρχει ντροπή για αυτό»
Lifestyle

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η τραγική ιστορία της ζωής της – «Ακόμη υπάρχει ντροπή για αυτό»

Δεν πάντα παραμυθένια η ζωή της Τατιάνας Μπλάτνικ!

Η Τατιάνα γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας το 1980 και είναι η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρί Μπίερλαϊν.

Θρίλερ με την εξαφάνιση του εξ' αγχιστείας αδελφού της Τατιάνα Μπλάτνικ - Η αγωνία κορυφώνεται!

Το γεγονός εκείνο που στιγμάτισε τη ζωή της αλλά βρήκε το θάρρος να αντιμετωπίσει, ήταν η αυτοκτονία το πατέρα της. Το 1986, όταν η Τατιάνα ήταν έξι ετών, ο πατέρας της αυτοκτόνησε ενώ εκείνη το έμαθε μερικά χρόνια αργότερα.

3510_TATIANA_BLATNIK_2222023.jpg

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη, η ίδια είχε εξομολογηθεί πως της πήρε χρόνια έως ότου καταφέρει να το διαχειριστεί ενώ βρήκε την κατάλληλη στιγμή να μιλήσει για αυτό όταν έκανε την πτυχιακή της εργασία με θέμα την «αυτοχειρία»

«Δεν το γνώριζα μέχρι την ηλικία των 14 και αυτό έγινε όταν ήμουν 7. Αλλά το να μπορώ να μιλήσω πραγματικά ανοιχτά για αυτό, θα έλεγα ότι έγινε στα 20 μου. Πήγα στο Πανεπιστήμιο και έγραψα την πτυχιακή μου εργασία στην Κοινωνιολογία με θέμα την αυτοχειρία. Πολύ “ευχάριστο”, το ξέρω. Οπότε ήμουν ανοιχτή με αυτό το θέμα, αλλά νομίζω ακόμα υπάρχει τόση ντροπή για αυτό», είχε πει τονίζοντας πως ένας από τους λόγους που το έκανε ήταν για να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους ώστε αυτό να μην θεωρείται «ντροπή».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο

Τατιάνα Μπλάτνικ: Mε την πρώην πεθερά της, Άννα Μαρία, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Τατιάνα Μπλάτνικ: To σπάνιο ασπρόμαυρo καρέ σε ηλικία 13 ετών και το διαφορετικό challenge

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved