Παύλος-Μαρί Σαντάλ: Σπάνιες αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους 29 χρόνια πριν!
Lifestyle

Παύλος-Μαρί Σαντάλ: Σπάνιες αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους 29 χρόνια πριν!

Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ είναι εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια παντρεμένοι, όμως σήμερα (3/6) είδαν το φως της δημοσιότητας σπάνιες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους...

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί την 1η Ιουλίου του 1995 στο Λονδίνο και η νύφη είχε εντυπωσιάσει με τη νυφική δημιουργία του Valentino που είχε επιλέξει για την ομορφότερη ημέρα της ζωής της.

Παύλος-Μαρί Σαντάλ: Ο γιος τους, Κωνσταντίνος έκανε ταινία & σ' αυτή πρωταγωνιστεί ο γιος τους Achi

pavlos.jpg

Πρόκειται για ένα μεταξωτό φόρεμα με λεπτομέρειες από μεταξωτή μουσελίνα, αρκετά κλειστό στο μπούστο αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Τότε, η καλή κοινωνία του Λονδίνου είχε εντυπωσιαστεί από την κομψότητα της νεαρής τότε Μαρί Σαντάλ η οποία εξελίχθηκε σε μία από τις πιο ισχυρές επιχειρηματίες του πλανήτη, με εξειδίκευση στο παιδικό ρούχο. Το ίδιο περιζήτητος όμως ήταν και ο Παύλος ο οποίος έστεκε γοητευτικότατος στο πλευρό της γυναίκας που είχε επιλέξει να παντρευτεί.

Την ανάρτηση με αδημοσίευτες φωτό από την ημέρα του γάμου του ζευγαριού έκανε επίσημος λογαριασμός του κορυφαίου οίκου μόδας που εμπιστευόταν και συνεχίζει ακόμα και σήμερα να εμπιστεύεται η Μαρί Σαντάλ η οποία δικαίως θεωρείται μία από τις πιο κομψές παρουσίες στην καλή κοινωνία.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

https://www.instagram.com/p/C7wmzzzPcQE/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved