Στο περιθώριο ο πρίγκιπας Χάρι - Δηλώνει συντετριμμένος για τη σχέση με τον αδερφό του, Γουίλιαμ

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/STR UK AND IRELAND OUT SHUTTERSTOCK OUT

VIP Life

Στο περιθώριο ο πρίγκιπας Χάρι - Δηλώνει συντετριμμένος για τη σχέση με τον αδερφό του, Γουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως είναι αναστατωμένος και πάρα πολύ στεναχωρημένος γι' όλα αυτά που έχουν συμβεί με την οικογένειά του και κυρίως με τον αδερφό του.

Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως είναι αρκετά στεναχωρημένος με όλα όσα έχουν συμβεί με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, ειδικά μετά τις προσπάθειες που έκανε για να έρθει πιο κοντά στην οικογένειά του τον τελευταίο καιρό.

Το τηλεφώνημα του Χάρι στην Κέιτ δεν πήγε όπως το περίμενε!

meghan-harry-1.jpg

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο πρίγκιπας Χάρι μόλις έμαθε για τον καρκίνο του πατέρα του, ταξίδεψε ως το Ηνωμένο Βασίλειο με σκοπό να τον επισκεφτεί, έστω και για λίγα μόνο λεπτά.

Παρά λοιπόν τη συγκεκριμένη προσπάθεια, τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας φαίνεται πως συνεχίζουν να τον έχουν στο περιθώριο.

Μιλώντας στη Mirror, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Tom Quinn αποκάλυψε: “Γνωρίζουμε ότι η βαθύτερη αναστάτωση του Harry δεν αφορά μόνο την έλλειψη σχέσης με τον George, τη Charlotte και τον Louis, αλλά και την έλλειψη σχέσης των δικών του παιδιών με τα ξαδέλφια τους.

1707748770442-923108728-harry-(2).webp

Ο Harry και η Meghan θα ήθελαν πολύ να παρακάμψουν το πρόβλημα – θα ήθελαν πολύ τα ξαδέρφια να συναντιούνται τακτικά και να έχουν μια θετική σχέση καθώς μεγαλώνουν, αλλά δεν βλέπουν τρόπο να το κάνουν αυτό όσο οι ίδιοι, ο Harry και η Meghan, είναι αποξενωμένοι. Ο Harry έχει πει ότι ελπίζει τα ξαδέρφια να μπορούν τουλάχιστον να είναι φίλοι ως ενήλικες”.

Διαβάστε επίσης:

Επέτειος γάμου για τον βασιλιά Καρόλο και την Καμίλα - Η φωτό πριν από 19 χρόνια

Κάρολος: Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο

Αγωνία για τον βασιλιά Κάρολο με το δημοσίευμα-βόμβα: «Οι γιατροί τού είπαν πως έχει 2 χρόνια ζωής»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved