VIP Life

Το νέο δράμα του βασιλιά Κάρολου! Του λείπουν τα εγγόνια του - Οι προσπάθειές του

Εξελίξεις έχουμε στη βασιλική οικογένεια, καθώς απ' ό,τι φαίνεται ο βασιλιάς Κάρολος θέλει να αναπτύξει μία ουσιαστική σχέση με τα εγγόνια του, τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. 

Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να είναι πιο πρόθυμος από ποτέ να περάσει χρόνο με τα εγγόνια του, τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet.

Με δάκρυα στα μάτια ο Βασιλιάς Κάρολος - Η πρώτη ομιλία του μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως πηγές ισχυρίζονται πως ο βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας έχει δει ελάχιστες φορές τα εγγόνια του από τη στιγμή της γέννησής τους.

Μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο συνειδητοποίησε πόσο σύντομη είναι η ανθρώπινη ζωή και θέλει να επανορθώσει.

Η Ingrid Seward, η οποία έγραψε το βιβλίο My Mother and I: The Inside Story of the King and Our Late Queen, αποκάλυψε: “Η οικογένεια ήταν πάντα σημαντική για τον βασιλιά. Θυμάται τη δική του κάπως κατακερματισμένη παιδική ηλικία, καθώς οι γονείς του ήταν πάντα απασχολημένοι με το καθήκον τους. Είναι μεγάλη θλίψη γι’ αυτόν που δεν βλέπει περισσότερο τον Archie και τη Lilibet.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα σπάσει ποτέ τους δεσμούς του με τον Harry. Δεν θέλει να έχει σχέση FaceTime με τα παιδιά του γιου του. Θέλει να τα γνωρίζει και να συμμετέχει στη ζωή τους όσο είναι ακόμα αρκετά μικρά για να μπορούν να μάθουν από τη σοφία του. Ο καρκίνος του το έχει κάνει ακόμη πιο οδυνηρό γι’ αυτόν, καθώς ξέρει ότι δεν θα είναι εδώ για πάντα”.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Δύο αδελφοί σε «πόλεμο» στη σκιά του καρκίνου - Ο βασιλιάς απειλεί με έξωση

Ο Κάρολος «σπάει» παράδοση 200 ετών στο Γουίνδσορ και οι κάτοικοι είναι έξαλλοι!

Βασιλιάς Κάρολος: Ξεπέρασε την περιουσία της Ελισάβετ - Πόσο πλούσιος είναι τελικά;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved