Ο βασιλιάς Κάρολος με τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα, τον γιο του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και τα εγγόνια του, στο μπαλκόνι του παλατιού (Photo by Neil Mockford/GC Images)

VIP Life

Η στιγμή που όλοι περίμεναν! Κέιτ & βασιλιάς Κάρολος στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ - Χαρά & συγκίνηση

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την διάγνωση της με καρκίνο πραγματοποίησε σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου η Κέιτ Μίντλετον, η οποία έκανε την εμφάνισή της στο μπαλκόνι του Buckingham Palace μαζί με τα παιδιά της.

Ο εορτασμός του θεσμού Trooping the Colour ήταν η καλύτερη αφορμή ώστε να κάνουν τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους μετά την είδηση ότι πολεμούν τον καρκίνο, ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον.

Πανέμορφη στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της η Κέιτ Μίντλετον - Η νέα εικόνα του βασιλιά Καρόλου

Ένα στιγμιότυπο που περίμεναν όλοι οι Βρετανοί. Κέιτ Μίντλετον και βασιλιάς Κάρολος στην πρώτη κοινή επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση ότι πάσχουν από καρκίνο (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Για όσους δεν γνωρίζουν το Trooping the Colour είναι μία εορταστική παρέλαση κατά την οποία γιορτάζεται η Βρετανική μοναρχία. Οι εκδηλώσεις με αυτή την αφορμή περιλαμβάνουν πολλές παρελάσεις, τη συμμετοχή πάνω από 1400 στρατιωτών και αξιωματούχων, ενώ παρελαύνουν και πάνω από 200 έφιπποι. Πάνω από 400 μουσικοί από δέκα διαφορετικές μπάντες συντονίζονται άψογα για να «ντύσουν» μουσικά τη συγκεκριμένη λαμπερή γιορτή.

Η Κέιτ Μίντλετον, φορώντας ένα υπέροχο ολόλευκο ταγιέρ με ασπρόμαυρες λεπτομέρειες και αντίστοιχο ασπρόμαυρο καπέλο, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση καθώς χαιρετούσε μέσα από τη βασιλική άμαξα τους Βρετανούς που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ για τους εορτασμούς.

Μετά το τέλος της παρέλασης η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ εμφανώς συγκινημένη μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας και παρακολούθησαν τις επιδείξεις από τα αεροσκάφη της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Στο πλευρό της βρισκόταν φυσικά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας από τα Χριστούγεννα, κάτι που λίγοι περίμεναν μετά το δημόσιο μήνυμα της ίδιας κατά το οποίο είχε πει ότι σκόπευε να αφοσιωθεί στην ίασή της και την καταπολέμηση του καρκίνου από τον οποίο πάσχει.

Στο Trooping The Colour έκανε την εμφάνισή του και ο βασιλιάς Κάρολος μέσα σε άμαξα μαζί με την βασίλισσα Καμίλα κι έπειτα στο μπαλκόνι του Buckingham Palace.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved