Μπλάτνικ: Οι περιπέτειες μιας χωρισμένης πριγκίπισσας! Το διαζύγιο, η εξαφάνιση και η αυτοκτονία
VIP Life

Μπλάτνικ: Οι περιπέτειες μιας χωρισμένης πριγκίπισσας! Το διαζύγιο, η εξαφάνιση και η αυτοκτονία

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το θρίλερ με τον εξαφανισμένο αδελφό της, το διαζύγιο με τον Νικόλαο και η αυτοκτονία του πατέρα της όταν ήταν 7 ετών, αλλά το έμαθε όταν έγινε 14!

Μόλις την εβδομάδα που μας πέρασε η πριγκίπισσα απηύθυνε μια νέα έκκληση στα κοινωνικά δίκτυα για οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του θετού αδελφού της, ο οποίος αγνοείται από τις 18 Μαΐου.

Απελπισμένη η Μπλάτνικ - Ο αδελφός της συνεχίζει να αγνοείται για 10η μέρα & κάνει νέα έκκληση

Tatiana-Blatnik-(4).jpg

Ο 53χρονος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, ή Ατι για τους φίλους, αναζητείται από τις αμερικανικές αρχές, οι οποίες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν κανένα ίχνος του. Ο πολιτογραφημένος μόνιμος κάτοικος Νέας Υόρκης εθεάθη για τελευταία φορά τα ξημερώματα της 18ης Μαΐου στη δυτική ακτή των ΗΠΑ, συγκεκριμένα στην περιοχή του Μαλιμπού. Παρότι δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εάν υποκρύπτεται κάποια εγκληματική ενέργεια πίσω από την εξαφάνιση του 53χρονου Ατι, όσο ο χρόνος περνά, οι υποψίες ότι κάτι κακό τού έχει συμβεί εύλογα πληθαίνουν
Ο εξαφανισμένος Αμερικανός πολίτης είναι γιος του θετού πατέρα της Τατιάνας Μπλάτνικ, ο οποίος επίσης ονομάζεται Ατίλιο. Η συνωνυμία μάλιστα δημιούργησε σύγχυση τις πρώτες ώρες της αναζήτησής του, αφού πολλοί θεώρησαν ότι η εξαφάνιση αφορούσε τον πατριάρχη της οικογένειας και δεύτερο σύζυγο της μητέρας της Τατιάνας Μπλάτνικ, Μπλάνκα.

Για τον γιο του ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά. Ωστόσο, είχε απολαύσει τα δικά του 15 λεπτά οικουμενικής διασημότητας μεταξύ 2009 και 2012 χάρη στον δεσμό του με την εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν, πρώην μοντέλο και ηθοποιό Κίρα. Κάποιοι μάλιστα τους έβρισκαν τόσο ταιριαστούς ώστε είχαν προδικάσει τον γάμο τους. Τελικά, το φαινομενικά ιδανικό ζευγάρι χώρισε, ενώ η σκυλίτσα που είχαν υιοθετήσει ονόματι Τζέζεμπελ συνέχισε τον βίο της με την Κίρα Τσάπλιν.
Ο Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ ο πρεσβύτερος ενσαρκώνει για την Τατιάνα Μπλάτνικ μια πατρική φιγούρα, αφού εκείνη διατηρεί μόνο σπαράγματα αναμνήσεων από τον βιολογικό πατέρα της Λάντισλαβ Μπλάτνικ, ο οποίος αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν μόλις 7 ετών.

i-tatiana-blatnik-

Ο επιχειρηματίας πατέρας της, ο οποίος μάλιστα τη δεκαετία του '60 έζησε έναν μυθιστορηματικό έρωτα και υπήρξε αρραβωνιασμένος με την ηθοποιό Νάταλι Γουντ, είχε γεννηθεί στη Σλοβενία (τότε μέρος της Γιουγκοσλαβίαξ) τη δεκαετία του ’30 και είχε μεταναστεύσει για μπίζνες στη Νότια Αμερική. Η Μπλάτνικ, όπως και ο μεγαλύτερος αδελφός της Μπόρις, σημαδεύτηκε για πάντα από τον αδόκητο χαμό του, παρότι μάλιστα πληροφορήθηκε επτά χρόνια αργότερα, δηλαδή στην εφηβεία της, πως ο θάνατός του το 1986 οφειλόταν σε αυτοχειρία. Εκείνο Βέβαια που λέει πως την πλήγωσε δεν ήταν η ίδια η απώλεια αλλά η άγραφη συνθήκη της σιωπής που είχε επιβληθεί από την οικογένεια γύρω από τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του πατέρα της.

blatnik-annamaria7.jpg

«Εχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 7 ετών, αυτοκτόνησε. Πολλοί άνθρωποι μου είπαν να μη μιλήσω για τον θάνατο του πατέρα μου, να το κρατήσω για το σπίτι μου.Η αλήθεια είναι ότι 800.000 άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο, αυτό σημαίνει ένας άνθρωπος κάθε 30 δευτερόλεπτα. Δεν ήταν η πράξη αυτοχειρίας που με επηρέασε αυτή καθαυτή, αλλά η σιωπή που κάλυψε την πράξη και ότι κανείς δεν μιλούσε γι’ αυτό. Νιώθω ευγνώμων που η οικογένειά μου μού επέτρεψε να βγω και να μιλήσω, αν μπορώ να βοηθήσω έστω κι έναν άνθρωπο θα βγω να μιλήσω. Το γεγονός συνέβη στο 7 μου, αλλά εγώ το έμαθα όταν ήμουν 14 ετών, και μόνο στα 20 μου κατάφερα πλέον να μιλήσω γι’ αυτό. Το ψυχικό τραύμα ήταν μεγαλύτερο όταν έμαθα την αλήθεια, ίσως οι δάσκαλοί μου να γνώριζαν την αλήθεια, εγώ όμως όχι», έλεγε σε μια σπάνια συνέντευξή της πριν από δύο χρόνια, όπου εξηγούσε την απόφασή της να ιδρύσει το 2020 την οργάνωση Breathe Hellas, με βασικούς στόχους την εξάλειψη του κοινωνικού στίγματος για τις ψυχικές ασθένειες και το ευ ζην

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η τραγική ιστορία της ζωής της – «Ακόμη υπάρχει ντροπή για αυτό»

Θρίλερ με την εξαφάνιση του εξ' αγχιστείας αδελφού της Τατιάνα Μπλάτνικ - Η αγωνία κορυφώνεται!

Τατιάνα Μπλάτνικ: Αγνοείται ο πατριός της - Η έκκληση των Αρχών

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved