Μέγκαν Μαρκλ: Ο εκνευρισμός της όταν έμαθε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν πιο πλούσια και πιο διάσημη
VIP Life

Μέγκαν Μαρκλ: Ο εκνευρισμός της όταν έμαθε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν πιο πλούσια και πιο διάσημη

Το βιβλίο του συγγραφέα Τομ Μπάουερ με τίτλο: «The House of Beckham: Money, Sex and Power» ρίχνει φως στη σχέση μεταξύ των ζευγαριών Μπέκαμ και Σάσσεξ και γιατί σταμάτησαν να έχουν επικοινωνία και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας απασχολούν πολύ ήδη τους Βρετανούς.

Ο πρώην δημοσιογράφος αναφέρει ότι η δούκισσα του Σάσεξ ενοχλήθηκε πάρα πολύ όταν έμαθε ότι οι Μπέκαμ ήταν «σημαντικά πιο πλούσιοι» από την ίδια.

Σύμφωνα με τον Τομ Μπάουερ, οι ρήξεις μεταξύ των δύο διάσημων οικογενειών, ξεκίνησαν το 2018, όταν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ προσκλήθηκαν στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αλλά δεν έλαβαν πρόσκληση για το γαμήλιο δείπνο.

Ο συγγραφέας εξηγεί, σύμφωνα και με τα ξένα δημοσιεύματα, ότι την Άνοιξη του 2023 έγινε σαφές ότι η φιλία των δύο ζευγαριών είχε παγώσει αφού η Μέγκαν Μαρκλ και ο δευτερότοκος γιος του Βρετανού μονάρχη δεν ήταν καλεσμένοι στον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ. Αντιθέτως, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είχαν λάβει πρόσκληση.

Στη βιογραφία, η οποία κυκλοφόρησε στις 20 Ιουνίου, ο Τομ Μπάουερ αναφέρει ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε κατατάξει τον εαυτό της πάνω από τους Μπέκαμ στην κοινωνική ιεραρχία και έγινε έξαλλη όταν ανακάλυψε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ είχε υψηλότερη θέση από εκείνη σε σχέση και ήταν πιο πλούσια και πιο δημοφιλής παγκοσμίως.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η προειδοποίηση-βόμβα από ειδικό σε βασιλικά θέματα

meghan.jpg

«Στον κόσμο των διασημοτήτων της Μέγκαν, η κατάταξη εξαρτιόταν από τον πλούτο και τη φήμη. Η Μέγκαν είχε την αυταπάτη ότι η θέση της στη βασιλική οικογένεια την τοποθετούσε πάνω από τη Βικτόρια στην κοινωνική ιεραρχία. Εκνευρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι οι Μπέκαμ είχαν σημαντικά μεγαλύτερο πλούτο από την ίδια. Είχαν στην κατοχή τους πέντε σπίτια, είχαν συνεχή πρόσβαση σε ιδιωτικά τζετ, προσκλήσεις για ιστιοπλοΐα σε γιοτ και πολύ περισσότερα χρήματα. Και σύντομα θα γινόταν δούκισσα», λέει ο συγγραφέας.

Σύμφωνα με το βιβλίο, η Βικτόρια Μπέκαμ προσέφερε ευγενικά στη Μέγκαν Μαρκλ συμβουλές για το πού να βρει τα καλύτερα σημεία ομορφιάς στο Λονδίνο. Ωστόσο η σχέση τους χάλασε όταν η εφημερίδα «Sun» έγραψε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ είχε δώσει συμβουλές μακιγιάζ στην δούκισσα του Σάσσεξ. Τότε η Μέγκαν Μαρκλ είχε κατηγορήσει την σύζυγό του Ντέιβιντ Μπέκαμ ότι ήταν εκείνη που είχε «διαρρεύσει» την συγκεκριμένη ιστορία στην εφημερίδα για να ωφελήσει την δημόσια εικόνα της.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: «Υπερβολική & αναίσθητη»-Το BBC απαντά στις καταγγελίες για την κάλυψη του καρκίνου

Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα στοιχεία που έφερε στο φως η αποκάλυψή της

Μίντλετον: Οι τρεις «σταθμοί» μέσα στον Απρίλιο που φέρουν ξανά το χαμόγελο στα χείλη της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved