Πώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στέκεται «βράχος» στο πλευρό της Κέιτ στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο!

Ο βασιλιάς Κάρολος με τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα, τον γιο του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και τα εγγόνια του, στο μπαλκόνι του παλατιού (Photo by Neil Mockford/GC Images)

VIP Life

Πώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στέκεται «βράχος» στο πλευρό της Κέιτ στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο!

Το 2011, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ορκίστηκαν την ημέρα του γάμου τους να στέκονται ο ένας στο πλευρό του άλλου, μέχρι ο θάνατος να τούς χωρίσει. Και ο πρίγκιπας της Ουαλίας μέχρι στιγμής τηρεί την υπόσχεσή του... 

Δεκατρία χρόνια αργότερα, η Κέιτ χρειάστηκε τον σύζυγό της να είναι κοντά της περισσότερο από ποτέ, καθώς η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε δηλώσει τον Μάρτιο -μετά από μήνες εικασιών για την πραγματική κατάσταση της υγείας της- ότι υποβαλλόταν σε προληπτική χημειοθεραπεία μετά από διάγνωση για καρκίνο.

Οι ευχές για τα 42α γενέθλια του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η νέα εμφάνιση του βασιλιά & ο... Κύπριος!

Trooping The Colour 2024

Ένα στιγμιότυπο που περίμεναν όλοι οι Βρετανοί. Κέιτ Μίντλετον και βασιλιάς Κάρολος στην πρώτη κοινή επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση ότι πάσχουν από καρκίνο (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Και σε μια παράξενη τροπή της μοίρας για τη βασιλική οικογένεια, ο βασιλιάς Κάρολος Γ' δίνει την ίδια περίοδο επίσης μάχη με έναν απροσδιόριστο τύπο καρκίνου, ο οποίος μέχρι να επιστρέψει στις δημόσιες εμφανίσεις του τον Απρίλιο είχε αφήσει τον Γουίλιαμ στη θέση του να τον εκπροσωπεί.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για αυτόν», είπε η ανταποκρίτρια των βασιλικών μελών Sharon Carpenter στο E! News αφότου ο βασιλιάς αποκάλυψε τον περασμένο Φεβρουάριο τη διάγνωσή του, «επειδή η γυναίκα του αναρρώνει, έχει τρία παιδιά και έχει και τις δικές του ευθύνες».

Trooping The Colour 2024

(Photo by Samir Hussein/WireImage)

Όμως, η ίδια σημείωσε: «Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας είναι πολύ καλοί στο να διατηρούν την ηρεμία και να συνεχίζουν, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες».

Είναι οι ίδιες κλειστές πόρτες πίσω από τις οποίες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, χωρίς φανφάρες, κάνοντας περιοδικά διαλείμματα από τις επίσημες υποχρεώσεις -από τον περασμένο Ιανουάριο- για να είναι σπίτι με την Kate και τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, 10, την πριγκίπισσα Charlotte, 9 και τον πρίγκιπα Louis, 6.

Αφού επιβεβαίωσε τα σχέδιά της να παρευρεθεί στο στο Trooping the Colour, μόλις την προηγούμενη μέρα, η Κέιτ και τα παιδιά έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τα Χριστούγεννα στις 15 Ιουνίου.

Trooping The Colour 2024

(Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Η βασιλική ανταποκρίτρια του NBC News, Katie Nicholl, το χαρακτήρισε «υπέροχη έκπληξη», εξηγώντας: «Γνωρίζουμε ότι καθώς ο Βασιλιάς και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν περάσει μαζί αυτό το ταξίδι του καρκίνου, υποστήριζαν ο ένας τον άλλον στα παρασκήνια και αυτή είναι η απόλυτη ένδειξη υποστήριξης».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved