Μέγκαν Μαρκλ: «Θέλει να φανεί βασιλικός σωτήρας» - Η επικοινωνία με την Κέιτ Μίντλετον
epa07714376 (L-R) Catherine, the Duchess of Cambridge, Meghan Markle, the Duchess of Sussex and Pippa Middleton in the Royal Box on Centre Court during the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis Club, in London, Britain, 13 July 2019. EPA/NIC BOTHMA EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES
VIP Life

Μέγκαν Μαρκλ: «Θέλει να φανεί βασιλικός σωτήρας» - Η επικοινωνία με την Κέιτ Μίντλετον

Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να επικοινώνησε με την Κέιτ Μίντλετον λίγες ώρες πριν την πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά τη δυσάρεστη ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν αποστασιοποιηθεί πλήρως από τη βασιλική οικογένεια και δεν έχουν καμία επαφή με κανένα μέλος της. Βέβαια, κάτι τέτοιο φαίνεται πως πλέον δεν τους ικανοποιεί και προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο να "διορθώσουν" τις σχέσεις τους.

Γιορτή του Πατέρα: Tο νέο καρέ του Ουίλιαμ με τα τρία παιδιά του-Σε ρόλο φωτογράφου η Κέιτ Μίντλετον

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως η Μέγκαν Μαρκλ επικοινώνησε με την πριγκίπισσα της Ουαλίας λίγες ώρες πριν την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Trooping the Colour 2024.

kate-harry-meghan.jpg

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο περιοδικό “Closer”, “Τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν παρακολουθούν την ανάρρωση της Κέιτ με τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς έπρεπε να το κάνουν περισσότερο από μακριά, επειδή οι γραμμές επικοινωνίας τους με το παλάτι και το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας, ειδικότερα, είναι πολύ περιορισμένες“.

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν αρκετές πληροφορίες για να γνωρίζουν ότι ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα της επιστροφής της Κέιτ και είναι ανακουφισμένοι και χαρούμενοι που ακούνε ότι είναι σε φάση ανάρρωσης και μπορεί σύντομα να είναι αρκετά καλά για να επιστρέψει στα καθήκοντά της. Έχουν επικοινωνήσει από κοινού για να στείλουν ευχές, αλλά δεν είναι ακόμα σε θέση για να λάβουν εγγυημένα μεγάλη ανταπόκριση από την Κέιτ. Αυτό δεν τους έχει σταματήσει από το να προσπαθούν να επικοινωνήσουν.

Όταν η Κέιτ επανέλθει στη δράση, η ελπίδα τους είναι ότι αυτό θα μπορούσε να τους αποφορτίσει και ενδεχομένως να προκαλέσει μια ανακωχή με εκείνη και τον Ουίλιαμ, αλλά και με τον βασιλιά. Η Μέγκαν θέλει απεγνωσμένα να φανεί ως ανώτερο άτομο και να τερματίσει αυτή τη διαμάχη μεταξύ τους. Το να εμφανιστεί σαν ένα είδος βασιλικού σωτήρα μόνο καλό θα έκανε στην εικόνα της.

Και, παρά την κόντρα τους η καρδιά της συμπάσχει με την Κέιτ. Μπορεί μόνο να φανταστεί πόσο δύσκολη πρέπει να είναι αυτή η κατάσταση γι’ αυτήν. Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ήθελε τίποτα περισσότερο από το να ξεπεράσει όλες αυτές τις ανοησίες και να βρει έναν τρόπο προς τη θεραπεία για το καλό όλων. Είναι έτοιμη να αφήσει τον θυμό και την πικρία στην άκρη.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ειρήνη με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ θα ήταν μια τεράστια ανακούφιση για τη Μέγκαν Μαρκλ σε πολλά επίπεδα, και όχι μόνο επειδή θα βελτίωνε επίσης τη φήμη της και με τη σειρά της, το νέο εμπορικό σήμα που δημιουργεί".

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved