Πριγκίπισσα Diana: Mε αυτόν τον Χολιγουντιανό σταρ ήταν τρελά ερωτευμένη-Οι αποκαλύψεις του William
VIP Life

Πριγκίπισσα Diana: Mε αυτόν τον Χολιγουντιανό σταρ ήταν τρελά ερωτευμένη-Οι αποκαλύψεις του William

Τρελά ερωτευμένη με έναν Χολιγουντιανό σταρ ήταν η πριγκίπισσα Diana όπως εκμυστηρεύτηκε στον ίδιο ο πρίγκιπας William.

Ο Kevin Costner μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον πρίγκιπα William, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε τον κρυφό έρωτα της μητέρας του μαζί του.

Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε ότι η αείμνηστη μητέρα του τον είχε ερωτευτεί κρυφά στη διάρκεια μιας ιδιωτικής συνάντησης, όταν ο πρίγκιπας αναζήτησε τον σταρ.

Κάρολος: Ποιος είναι ο νέος βασιλιάς της Αγγλίας; Η Νταϊάνα, ο έρωτα

Ο Costner, σήμερα 69 χρόνων, βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν έλαβε μια απροσδόκητη πρόσκληση από τον πρίγκιπα William. Αφηγούμενος την εκπληκτική στιγμή στο περιοδικό PEOPLE, ο Costner είπε: “Έτυχε να βρίσκομαι στην Αγγλία και έλαβα αυτό το μήνυμα ότι ο πρίγκιπας θα ήθελε να μιλήσουμε και είπα: Τι;.. Kαι μετά είπα, Εντάξει”.

Ο πρίγκιπας William έκανε τη συγκλονιστική για τον σταρ αποκάλυψη για τα αισθήματα της μητέρας του. “Συναντηθήκαμε σε αυτό το δωμάτιο και ήμασταν μόνο εμείς“, θυμάται ο Costner.

“Ήρθε και δώσαμε τα χέρια… Η πρώτη ατάκα από το στόμα του ήταν: Ξέρεις, η μαμά μου σε γούσταρε.“.

“Υπήρξε μια στιγμή που αυτό πραγματικά υπήρχε στα σκαριά, πολύ αθόρυβα, γιατί έτσι λειτουργώ”, αποκάλυψε ο Kevin Costner.

Ο Kevin θυμόταν με τρυφερότητα τη στιγμή, λέγοντας: “Ήταν τόσο γλυκό. Η Sarah ήταν αυτή που το οργάνωσε. Η Sarah ήταν πολύ άνετη… ενώ θα μπορούσε να πει, λοιπόν, είμαι κι εγώ πριγκίπισσα. Τι θα γίνει με μένα; Δεν το έκανε καθόλου αυτό. Η Diana και εγώ αρχίσαμε να μιλάμε”.

Πικάντικη ιστορία: Η Diana έβαζε τον εραστή της στο πορτπαγκάζ της BMW για να μπει κρυφά στο παλάτι

Η 30χρονη ανιψιά της πριγκίπισσας Diana παντρεύτηκε τον 62χρονο αγαπημένο της (photos)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved