Όταν ο βασιλιάς Κάρολος «έλιωνε» για τα μάτια της Μπάρμπρα Στρέιζαντ!

Instagram / barbrastreisand & theroyalfamily

VIP Life

Όταν ο βασιλιάς Κάρολος «έλιωνε» για τα μάτια της Μπάρμπρα Στρέιζαντ!

Μπάρμπρα Στρέιζαντ με την αυτοβιογραφία της «My Name is Barbra: The Exhilarating and Startlingly Honest Autobiography of the Living Legend» έκανε πολλές αποκαλύψεις, μεταξύ των οποίων και τι πραγματικά τη συνδέει με τον βασιλιά Κάρολο τον οποίο είχε γνωρίσει τη δεκαετία του '70.

Στις σελίδες του βιβλίου η 82χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκαλεί την Αυτού Μεγαλειότητα γοητευτικό άντρα τον οποίο είχε πρωτοσυναντήσει το 1974 στα γυρίσματα της ταινίας "Παράξενη κυρία" όταν εκείνος εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκε στα στούντιο της Columbia στο Χόλιγουντ προκειμένου να τη δει από κοντά.

Οι ευχές για τα 42α γενέθλια του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η νέα εμφάνιση του βασιλιά & ο... Κύπριος!

barbrastreisand.jpg

Instagram / barbrastreisand

Πολλοί ψιθύριζαν τότε ότι ο τότε πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν ξετρελαμένος μαζί της και πως είχε στον τοίχο μία τεράστια αφίσα της. Ήταν δε τόσο έντονος ο θαυμασμός του που τον είχε πάρει είδηση η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα η οποία λέγεται πως είχε σχολιάσει πως δεν θα της έκανε εντύπωση καμία αν οι δυο τους είχαν σχέση, όπως αποκαλύπτει η The Sun.

«Αν είχα παίξει σωστά τα χαρτιά μου, θα μπορούσα να ήμουν η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα» είχε πει παλιότερα η Μπάρμπρα Στρέιζαντ η οποία προφανώς και έτρεφε τα ίδια συναισθήματα για τον Κάρολο τότε.

Η γνωριμία & οι συναντήσεις με κάθε ευκαιρία

Όπως αναφέρει στην αυτοβιογραφία της, η συνάντησή τους έγινε στα πλατό γυρισμάτων της ταινίας, όταν εκείνος βρέθηκε εκεί με αφορμή την υπηρεσία του με το Βασιλικό Ναυτικό στο Σαν Ντιέγκο. Ο τότε πρίγκιπας της Ουαλίας βρέθηκε στην Καλιφόρνια για να τη συναντήσει.

Η ίδια αποκαλύπτει πως αμέσως έγιναν φίλοι ενώ τόνισε: «Το γεγονός είναι ότι και ο πρίγκιπας Κάρολος και εγώ είμαστε ντροπαλοί, αλλά με κάποιο τρόπο καταφέραμε να συνδεθούμε, και αυτό αποδείχθηκε η αρχή μιας απροσδόκητης φιλίας».

barbrastreisand-(2).jpg

Instagram / barbrastreisand

Το 1994 ήταν η επόμενη φορά που οι δυο τους συναντήθηκαν, όταν η Στρέιζαντ έδινε συναυλία στο Γουέμπλεϊ την οποία παρακολούθησε εκείνος από το βασιλικό θεωρείο. Την επόμενη μέρα, η Μπάρμπρα έλαβε μια ανθοδέσμη και όπως αναφέρει στο βιβλίο της: «Είχε απλά την υπογραφή ‘Κάρολος’. Και τα λουλούδια ήταν φρέσκα από τον κήπο του! Στο σημείωμά του έγραφε: ‘Ήταν μεγάλη απόλαυση να παρακολουθήσω τη συναυλία σας χθες το βράδυ – ήσασταν υπέροχη και λάτρεψα κάθε λεπτό’».

karolos.jpg

Το 2006, στις σελίδες μιας μη εγκεκριμένης βιογραφίας είχε γραφτεί πως η Στρέιζαντ είχε μυστική σχέση με τον Κάρολο. Όπως αναφέρεται εκεί, ο τότε πρίγκιπας Κάρολοςτην ερωτεύτηκε τον Νοέμβριο του 1994, ενώ βρισκόταν σε ταξίδι στις ΗΠΑ και πως είχαν ένα ιδιωτικό δείπνο οι δυο τους 9 μήνες αργότερα, όπου έδειχναν «πολύ τρυφεροί μεταξύ τους».

Το 1995, ο Κάρολος προσκάλεσε την Στρέιζαντ να μείνει στην κατοικία του στο Γκλοστερσάϊρ, όπου απόλαυσαν ένα δείπνο υπό το φως των κεριών και συζήτησαν περί «τέχνης και αρχιτεκτονικής».

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η «σοφή» κίνηση να μην ενοχληθεί η Κέιτ όσο είναι σε διαδικασία θεραπειών

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκαλύπτει: Αυτό είναι το ανέκδοτο που κάνει τη μικρή Σάρλοτ να ξεκαρδίζεται!

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το πρώτο σχόλιο για την υγεία της Κέιτ: «Πάμε καλά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved