Πριγκίπισσα Άννα - Η «Green Queen» της Αγγλίας που «ανακυκλώνει» την γκαρνταρόμπα της
VIP Life

Πριγκίπισσα Άννα - Η «Green Queen» της Αγγλίας που «ανακυκλώνει» την γκαρνταρόμπα της

Η πριγκίπισσα Άννα, κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία ήταν γνωστή και απασχόλησε πολλές φορές με τις στιλιστικές επιλογές της, είναι σε mood ανακλύκλωσης.

Τώρα η 73χρονη «γαλαζοαίματη» γράφει τη δική της ιστορία στη μόδα, καθώς συνηθίζει να ανακυκλώνει, επί σειρά ετών, μια γκαρνταρόμπα αποτελούμενη άπό παλτά, φορέματα, καπέλα και τσάντες, μερικά από τα οποία βρίσκονται στην κατοχή της για δεκαετίες.

Και δεν είναι απλά το ότι επιλέγει ξανά και ξανά κομμάτια που χρονολογούνται από τα μέσα της δεκαετίας του 1970, αλλά πολλές φορές επαναλαμβάνει ολόκληρο το outfit, κοσμώντας το ρούχο της με τα ίδια κοσμήματα και παπούτσια.

Όταν μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της, ρωτήθηκε για τη συνήθεια της ανακύκλωσης, είπε κάποτε: «Ένα καλό κοστούμι θα υπάρχει για πάντα. Αν είναι σωστά φτιαγμένο και έχει κλασική εμφάνιση, μπορείς να το φοράς επ’ άπειρον. Η οικονομία γεννήθηκε μέσα μου».

Aτύχημα για την πριγκίπισσα Άννα – Έπεσε από το άλογο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

anna.jpg

Χαρακτηριστικό είναι το λιλά παλτό της, το οποίο επέλεξε σε τουλάχιστον έξι βασιλικούς αρραβώνες μεταξύ 1982 και 2004, αλλά και το φλοράλ φόρεμα (δημιουργίας Maureen Baker) που φόρεσε σε δύο βασιλικούς γόμους -με διαφορά 27 ετών.

Η πριγκίπισσα Άννα έκανε το ντεμπούτο της με το κομψό φόρεμα, με πορτοκαλί τουλίπες και βολάν, και διακοσμημένο με κοσμήματα από μαργαριτάρια, και ένα καπέλο John Boyd με λουλούδια στον γάμο του αδερφού της, πρίγκιπα Καρόλου, με την πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1981.

Σχεδόν τρεις δεκαετίες αργότερα, η Άννα επανέλαβε την εμφάνιση στον γάμο της
ξαδέρφης της, λαίδης Rose Windsor, με τον George Gilman στο Queen’s Chapel
στο Λονδίνο το 2008.

Πηγή: Απογευματινή

Διαβάστε επίσης:

Η αδερφή του Πρίγκιπα Καρόλου στην Κύπρο

Η πριγκίπισσα Άννα στο μουσείο της Ακρόπολης! (φωτό)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved