Κέιτ Μίντλετον - Σαρλότ: Το ιδιαίτερο δέσιμο μαμάς - κόρης! Αυτό είναι το πάθος που έχουν και οι δύο
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον - Σαρλότ: Το ιδιαίτερο δέσιμο μαμάς - κόρης! Αυτό είναι το πάθος που έχουν και οι δύο

Βγαίνοντας στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ για την Παρέλαση των Χρωμάτων, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής και με την ιδιότητά της ως τρυφερής μητέρας για τα τρία παιδιά της.

Οι πολύ όμορφες στιγμές που μοιράστηκε με τη μοναχοκόρη της, την πριγκίπισσα Σαρλότ, μας έκαναν να δούμε για άλλη μια φορά τον πολύ ισχυρό δεσμό μητέρας και κόρης. Με απόλυτα φυσικό τρόπο, η Κέιτ χάιδευε τα μαλλιά της Σαρλότ και έσκυβε προς το μέρος της στη διάρκεια των επίσημων εορτασμών για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου, αποκαλύπτοντας την πολύ στενή και ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους.

ΙΣΧΥΡΟΙ ΔΕΣΜΟΙ

«Η Κέιτ και η Σαρλότ έχουν ένα πολύ ξεχωριστό δέσιμο και αυτό αποτυπώνεται στον φακό», λέει στο Hello, ο βασιλικός φωτογράφος Σαμίρ Χουσεΐν, που αποθανάτισε τα τρυφερά στιγμιότυπα.

«Υπήρχε μεγάλη αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Η Κέιτ ακουμπούσε τα χέρια της στους ώμους της Σαρλότ και την κοιτούσε συνεχώς στοργικά για να δει αν χρειάζεται κάτι, ενώ έπαιζε με τα μαλλιά της. Η Σαρλότ ήταν τόσο γλυκιά και οι δυο τους έδειχναν τόσο χαρούμενες και φυσικές μαζί».

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Αυτό είναι το χειρότερο δώρο που έχει κάνει στην Κέιτ Μίντλετον!

Members Of The British Royal Family Attend The Commonwealth Games

Ο Σαμίρ, ο οποίος έχει φωτογραφίσει πολλές φορές τις δύο πριγκίπισσες τα τελευταία εννιά χρόνια, από τη γέννηση της Σαρλότ, συνεχίζει: «Είναι και οι δύο τρομερά φωτογενείς και, επειδή έχουν μάθει ακριβώς πώς πρέπει να στέκονται στον φακό και να συντονίζουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, κάθε τους λήψη είναι επιτυχημένη. Ακόμη και στις οικογενειακές περιοδείες, στον Καναδά, την Πολωνία και τη Γερμανία, όταν η Σαρλότ ήταν μικρή και πόζαρε στην αγκαλιά της μητέρας της, έδειχνε πάντοτε τον καλύτερο εαυτό της. Επίσης, από τον τρόπο που η Σαρλότ κοιτάζει την Κέιτ είναι φανερό ότι θαυμάζει πολύ τη μητέρα της». «Η πριγκίπισσα Σαρλότ μοιάζει πολύ στην πριγκίπισσα της Ουαλίας όσον αφορά τους τρόπους καλής συμπεριφοράς», λέει στο Hello η Ίνγκριντ Σιούαρτ, συγγραφέας του βιβλίου «My Mother and I: The Inside Story of the King and Our Late Queen».

«Η Κέιτ και η Σαρλότ μοιάζουν να είναι οι καλύτερες φίλες και ο δεσμός τους είναι πολύτιμος. Ειδικά για την πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι πολύ σημαντική η σχέση της με την κόρη της, καθώς και η ίδια είναι επίσης πολύ κοντά με τη μητέρα της, Κάρολ Μίντλετον», συμπληρώνει η ίδια.

«Όλοι τους είναι μια πολύ δεμένη οικογένεια, κάτι που είχε αναγνωρίσει και εκτιμήσει ως αξία στη σύζυγο του εγγονού της και η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία είχε επίσης τον θεσμό της οικογένειας πολύ ψηλά και προσπαθούσε να κρατήσει το Στέμμα ενωμένο. Όλα αυτά σίγουρα θα φανούν χρήσιμα και στον μελλοντικό της ρόλο ως βασίλισσας της χώρας».

0f163720908a4394b96cbf16cb5d4259.jpg

ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΜΑ

Η ίδια πιστεύει επίσης ότι και η Σαρλότ από την πλευρά της είναι πολύ προστατευτική με τη μητέρα της, καθώς εκείνη συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο. «Νομίζω ότι η Σαρλότ φροντίζει πολύ τη μαμά της. Στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ μετά από μήνες, η Σαρλότ στεκόταν μπροστά της και της μιλούσε συνεχώς. Νιώθει μεγάλο θαυμασμό για τη μητέρα της, κάτι που είναι πολύ γλυκό».

Στη διάρκεια των χρόνων η Κέιτ και η Σαρλότ έχουν δεθεί πολύ και μέσα από δημόσιες εμφανίσεις και ταξίδια, αλλά και μέσα από το μπαλέτο, που είναι ένα πάθος που μοιράζονται. Επίσης, αγαπούν τα αθλήματα, όπως το ράγκμπι, το τένις και το ποδόσφαιρο, και θαυμάζουν την ίδια ομάδα, τους England Lionesses, έχοντας παρακολουθήσει μαζί αρκετούς αγώνες. Η Κέιτ, άλλωστε, ενθαρρύνει τόσο την κόρη της όσο και τους γιους της, Τζορτζ και Λούις, σε κάθε είδους γυμναστική.

Η μικρή της κόρη είχε επίσης φωτογραφηθεί στις κερκίδες να παρακολουθεί αγώνες κολύμβησης και ενόργανης στο Commonwealth Games το 2022, όπου έδειχνε μεγάλο ζήλο. Ίσως η Σαρλότ να έχει πάρει την αγάπη της μητέρας της και για το πιάνο, καθώς η μικρή παρακολουθεί μαθήματα μουσικής, όπως είχε κάνει γνωστό ο βιρτουόζος Λανγκ Λανγκ πέρσι, όταν είχε συναντηθεί με τη βασιλική οικογένεια στη διάρκεια του Royal Variety Performance.

«Η Υψηλότατη μου μίλησε για τις δεξιότητες της κόρης της στο πιάνο», είχε πει ο Κινέζος πιανίστας. «Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλή. Η πριγκίπισσα μάλιστα μου είπε ότι έφερε εμένα ως παράδειγμα λέγοντας στην κόρη της: “Εξασκήσου και μπορεί να γίνεις σαν κι εκείνον”».

1719997769467-918180710-sarlot.jpg

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ

Ο βιογράφος της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Ρόμπερτ Τζόμπσον, το βιβλίο του οποίου κυκλοφόρησε πέρσι τον Αύγουστο, λέει στο Hello:

«Μαμά και κόρη έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και είναι φανερό ότι αυτά τις ενώνουν. Όμως πιστεύω ότι το δέσιμό τους οφείλεται και στη στενή σχέση της Κέιτ με τη δική της μητέρα, Κάρολ, αλλά και με την αδελφή της, Πίπα.

Ωστόσο, θεωρώ ότι η Σαρλότ είναι το κλασικό “κορίτσι του μπαμπά” και έχει μεγάλη αδυναμία στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, αλλά και στον παππού της, τον βασιλιά, ο οποίος πάντα ήθελε να έχει κόρη». Η Ίνγκριντ, από την πλευρά της, κάνει και έναν παραλληλισμό ανάμεσα στην τωρινή πριγκίπισσα της Ουαλίας και τη μητέρα του συζύγου της, πριγκίπισσα Νταϊάνα, όσον αφορά το δέσιμο που έχει με τα παιδιά της. «Η Νταϊάνα ήταν τόσο κοντά με τα αγόρια της και ήταν αυτό που την κρατούσε δυνατή στον δυστυχισμένο γάμο που είχε», λέει.

Διαβάστε επίσης:

Γιορτή του Πατέρα: Tο νέο καρέ του Ουίλιαμ με τα τρία παιδιά του-Σε ρόλο φωτογράφου η Κέιτ Μίντλετον

Όλος ο πλανήτης υποκλίθηκε στην Κέιτ – Ειδικός διάβασε τα χείλη των μελών της βασιλικής οικογένειας

Συγκινημένη η Χρηστίδου με την Κέιτ Μίντλετον: «Είναι απίστευτη. Έγινε σύμβολο με την ιστορία της»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved