Αχιλλέας και Κων/νος Γλύξμπουργκ:Ιδού το επάγγελμα που διάλεξαν οι γιοι του Παύλου & της Μαρί Σαντάλ
VIP Life

Αχιλλέας και Κων/νος Γλύξμπουργκ:Ιδού το επάγγελμα που διάλεξαν οι γιοι του Παύλου & της Μαρί Σαντάλ

Αχιλλέας και Κων/νος Γλύξμπουργκ - O Παύλος και η Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκαν το μακρινό 1995 στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο και ο γάμος τους αποτέλεσε κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Οι δυο τους απέκτησαν πέντε παιδιά: την Μαρία Ολυμπία (27 ετών), τον Κωνσταντίνο Αλέξιο (25 ετών), τον Αχιλλέα Ανδρέα (23 ετών), τον Οδυσσέα Κίμωνα (19 ετών) και τον Αριστείδη Σταύρο (15 ετών).

Παύλος σε Μαρί Σαντάλ για την επέτειό τους: «Αισθάνομαι ακριβώς όπως την ημέρα που παντρευτήκαμε»

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας Γλύξμπουργκ έζησε στο Λονδίνο με την οικογένειά του και φοίτησε εκεί. Το 2017 εμφανίστηκε σε μερικά επεισόδια της σαπουνόπερας του CBS "Τόλμη και γοητεία" και είχε αναφερθεί με το καλλιτεχνικό όνομα, Achi Miller.

https://www.instagram.com/p/CGiGEwhFc77/

Την ίδια χρονιά, μίλησε στο περιοδικό Paper για την υποκριτική, λέγοντας: "Ήταν πάντα ένα μεγάλο πάθος μου. Όταν ήμουν παιδί θυμάμαι ότι πάντα έβλεπα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έλεγα: "Αυτό θέλω να κάνω: να γίνω ηθοποιός"".

https://www.instagram.com/reel/C7o2uNDuAiz/

Και σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει μια ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστή τον ίδιο και σκηνοθέτη τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Ο Αχιλλέας μάλιστα έβαλε πρόσφατα κι ένα απόσπασμα από την ταινία αυτή στο instagram του ανακοινώνοντας τη συνεργασία με τον Κωνσταντίνο στον νέο του ρόλο.

Ο 26χρονος Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στο Georgetown University αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα τον κέρδισε κι αυτόν η τέχνη.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ολυμπία: Πιο απλή από ποτέ - Η πόζα με T-shirt και ξεβαμμένο τζιν

Μαρί Σαντάλ-Παύλος Γκλύξμπουργκ: Σε αποκριάτικο πάρτυ στο Σαν Μόριτς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved