Πρίγκιπας Γουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον: Η συγκινητική κίνηση για να στηρίξουν τα θύματα του τυφώνα Beryl
VIP Life

Πρίγκιπας Γουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον: Η συγκινητική κίνηση για να στηρίξουν τα θύματα του τυφώνα Beryl

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον προχώρησαν σε μία πολύ συγκινητική κίνηση!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βασιλικό ζεύγος, όπως και ο βασιλιάς Κάρολος, έκανε μία γενναιόδωρη δωρεά προκειμένου να στηρίξουν τα θύματα του τυφώνα Beryl, μετά την ισχυρή καταιγίδα που σάρωσε την Καραϊβική, η οποία σκότωσε τουλάχιστον επτά ανθρώπους.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Αυτό είναι το χειρότερο δώρο που έχει κάνει στην Κείτ Μίντλετον!

prince-william-and-kate-middleton-10th-anniversary-shutterstock-0421-2000-2ccbf6378ee44fe98f47bd8578102ecb.jpg

"Η οικογένειά μου και εγώ πληροφορηθήκαμε με βαθιά θλίψη την τρομερή καταστροφή που προκάλεσε ο τυφώνας Beryl σε ολόκληρη την Καραϊβική. Πάνω απ' όλα, στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους φίλους και τις οικογένειες εκείνων που έχασαν τόσο σκληρά τη ζωή τους", ανέφερε ο βασιλιάς Κάρολος σε επίσημη ανακοίνωση.

karolos.jpg

"Είδα το μοναδικό πνεύμα ανθεκτικότητας και αλληλεγγύης που επέδειξαν οι άνθρωποι σε ολόκληρη την Καραϊβική ως απάντηση σε μια τέτοια καταστροφή - ένα πνεύμα που έχει κληθεί πολύ συχνά - και γι' αυτό στέλνω επίσης την ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη μου στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και στους εθελοντές που υποστηρίζουν τις προσπάθειες διάσωσης και ανάκαμψης. Σε αυτές τις πιο δύσκολες στιγμές, σας παρακαλώ να γνωρίζετε ότι οι σκέψεις και προσευχές μας είναι με όλους εκείνους των οποίων οι ζωές, τα μέσα διαβίωσης και οι περιουσίες έχουν καταστραφεί τόσο ολοκληρωτικά".

Το ακριβές ποσό που δώρισαν στα θύματα του τυφώνα Beryl δεν έχει γίνει γνωστό.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved