Βασίλισσα Ελισάβετ: Στο σφυρί το φόρεμα της παρανύμφου από τον γάμο της- Το ποσό που πωλήθηκε
VIP Life

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στο σφυρί το φόρεμα της παρανύμφου από τον γάμο της- Το ποσό που πωλήθηκε

Σε δημοπρασία πωλήθηκε ένα από τα φορέματα των παρανύμφων στο γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' και κόστισε ένα αστρονομικό ποσό!

Ο γάμος της βασίλισσας Ελισάβετ Β' και του πρίγκιπα Φιλίππου ήταν ονειρικός, όπως ακριβώς και η τελετή, ακόμα και τα φορέματα των παρανύμφων.

Η πιο ξένοιαστη στιγμή στη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ-Τα παιχνίδια με τους ναύτες & το viral video

Ένα από αυτά μάλιστα, πωλήθηκε πρόσφατα σε δημοπρασία από τον οίκο Christie's για 48.420 δολάρια.

1716896167286-864063028-vasilissa-elisavet-(1).jpg

Πρόκειται για το φόρεμα που φόρεσε η Λαίδη Ελίζαμπεθ Λάμπαρτ, η παιδική φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ, στον βασιλικό γάμο που πραγματοποιήθηκε στο Αβαείο του Ουέστμινστερ.

"Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να αποκτήσει κανείς ένα επιβλητικό και σπάνιο δείγμα της βασιλικής ιστορίας της μόδας" είχε αναφέρει σε δήλωσή του πριν την πώληση ο ειδικός του οίκου, Benedict Winter.

"Με το λεπτό του σχέδιο, τα όμορφα κεντήματα και την εξαιρετική αίσθηση της κίνησης, αυτό το κομψό φόρεμα ενσαρκώνει την αίγλη των παραγγελιών του σερ Νόρμαν και την ελπίδα που έδωσε ο γάμος της εκλιπούσας βασίλισσας και του δούκα του Εδιμβούργου στη μεταπολεμική Βρετανία".

Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά τον βασιλικό γάμο η Λαίδη Ελίζαμπεθ Λάμπαρτ δάνεισε το λαμπερό φόρεμα στο Μουσείο Μόδας "Bath", ενώ το φόρεσε επίσης και η Κέιτ Μος.

"Η συνάντηση με τη Λαίδη Ελίζαμπεθ και το φόρεμά της το οποίο έχει μια τόσο υπέροχη κληρονομιά, ήταν μια μαγική στιγμή για μένα. Ένιωσα σαν να φορούσα ένα κομμάτι της ιστορίας", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά το σούπερ μόντελ.

Δείτε εδώ το φόρεμα:

forema-vasilissas-elisavet.jpg

Διαβάστε επίσης:

Χάρι & Μέγκαν: Πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την Κέιτ - Το μπαράζ επιθέσεων εναντίον της

Κέιτ Μίντλετον: Δε δέχεται επίσκεψη από τον πρίγκιπα Χάρι & την Μέγκαν Μαρκλ - «Είστε ανεπιθύμητοι»

«Η μετανιωμένη Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται ξανά στην σκιά της Κέιτ Μίντλετον»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved