Μοναδικά καρέ από τον 4ήμερο «χλιδάτο» γάμο που έγινε στη βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
VIP Life

Μοναδικά καρέ από τον 4ήμερο «χλιδάτο» γάμο που έγινε στη βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε η κόρη του Spas Roussev, Christa-Maria. Η τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6/7 στη βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι την οποία αγόρασε ο Βούλγαρος μεγιστάνας.

Η Christa-Maria και ο John Okemah αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Αιμιλιανού, στο Πόρτο Χέλι, στις 19.30 ακριβώς ενώ τo dress code ήταν «Summer Formal».

Γάμος πολλών καρατίων στο Πόρτο Χέλι- 4ήμερο γλέντι στη βίλα όπου ζούσε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Ο 4ήμερος «χλιδάτος» γάμο της χρονιάς

Γαλαζοαίματοι και VIP πρόσωπα έφτασαν στην υπερχλιδάτη βίλα στο Πόρτο Χέλι, όπου έγινε ο γάμος της χρονιάς από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης 4/7.

Η λήξη της γαμήλιας γιορτής θα δοθεί σήμερα, Κυριακή 7/7, µε ένα καθόλου λιτό brunch στη «Hinitsa Tavern».

Δείτε φωτογραφίες από τον χλιδάτο γάμο που δημοσιεύθηκαν στα social media:

Ο Spas Roussev είναι ένας από τους πιο σημαντικούς επενδυτές τηλεπικοινωνιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Γεννήθηκε στη Σόφια, στις 4 Ιουνίου 1954, και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου VIF.

Spas-Roussev-Diliana-Christa-Maria.jpg

Ο 70χρονος σήμερα μεγιστάνας είναι πρόεδρος της Viva Corporate Bulgaria και δεν δίστασε να διαθέσει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό του: μια κατοικία στον Άγιο Αιμιλιανό, στο Πόρτο Χέλι. Η πληροφορία ότι πωλείται η βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη και το deal κλείστηκε έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις. Η βίλα διαθέτει ιδιωτική παραλία, πισίνα 30 μέτρων και 12 κρεβατοκάμαρες.

https://www.instagram.com/p/Cx2oW2gy18P/

Η βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

O βασιλιάς Κωνσταντίνος και η βασίλισσα Άννα Μαρία πέρασαν μερικά από τα πιο όμορφα χρόνια τους στο Πόρτο Χέλι. Η υπέροχη βίλα περιλαμβάνει 12 κρεβατοκάμαρες, μαρμάρινα δάπεδα, πέτρινους τοίχους, πλακάκια από το Μαρόκο, σιντριβάνια και ρυάκια με ειδικό φωτισμό για ατμοσφαιρικούς περιπάτους την νύχτα, πισίνα 30 μέτρων μπροστά από το σπίτι και λίγα μέτρα από το γαλάζιο της θάλασσας.

Θεοδώρα: Παντρεύεται η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Το λαμπερό νυφικό & οι καλεσμένοι!

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ακύρωσε την παρουσία του στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου 46 λεπτά πριν ξεκινήσει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved