Ana Beatriz Barros-Karim El Chiaty: Έχουν επέτειο & θυμόμαστε τον γάμο-υπερπαραγωγή στη Μύκονο!
VIP Life

Ana Beatriz Barros-Karim El Chiaty: Έχουν επέτειο & θυμόμαστε τον γάμο-υπερπαραγωγή στη Μύκονο!

Ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους του 2016 ήταν αυτός της Ana Beatriz Barros και του Karim El Chiaty

Ο γάμος της χρονιάς στο νησί των Ανέμων συζητιόταν για πολύ καιρό και φυσικά είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον διεθνών και ελληνικών μέσων ενημέρωσης καθώς επρόκειτο για την ένωση του άλλοτε «αγγέλου» της Victoria Secret και έναν από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες του κόσμου.

O Ελληνοαιγύπτιος μεγιστάνας του παγκόσμιου τουρισμού και μέλος μιας πανίσχυρης οικογένειας, ο Καρίμ Ελ Σιάτι, παντρεύτηκε τη Βραζιλιάνα καλλονή σε έναν από τους πιο πολυτελείς γάμους με πολλούς VIP προσκεκλημένους.

Τότε, οι δύο ερωτευμένοι είχαν οργανώσει ένα τριήμερο γλέντι με έντονο οριεντάλ στοιχείο και φυσικά ατμόσφαιρα που θύμιζε το γνωστό παραμύθι «Χίλιες και μία Νύχτες».

Το γλέντι για τον γάμο ήταν μια υπερπαραγωγή που έμοιαζε με παραμύθι. Μετά από 4 χρόνια σχέσης η Ana και ο Karim αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης.

Το ζευγάρι συνηθίζει να περνάει τα καλοκαίρια του στη Μύκονο και μάλιστα ήδη έχει αποκτήσει δύο γιους. Στις 3 Δεκεμβρίου 2017, η Μπαρός γέννησε τον πρώτο τους γιό, Καρίμ Χαμέντ Ελ Σάτι και στις 20 Φεβρουαρίου 2020, γέννησε τον δεύτερο γιο τους, Αλεξάντερ Ομάρ Ελ Σάτι με τους οποίους συνηθίζουν πλέον να περνούν τις διακοπές τους στο Νησί των Ανέμων.

Δείτε φωτογραφίες από τον χλιδάτο γάμο τους το 2016 στη Μύκονο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved