Αθηνά Ωνάση: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να έχει καμία επαφή με την Ελλάδα & τις ρίζες της!
VIP Life

Αθηνά Ωνάση: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να έχει καμία επαφή με την Ελλάδα & τις ρίζες της!

Με αφορμή μια φωτογράφηση για καλό σκοπό και εμπεριείχε κάτι από... Ωνάση, άνθρωπος του χώρου που γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις μίλησε για τον λόγο που η Αθηνά Ωνάση δεν θέλει να έχει καμία επαφή με την Ελλάδα και τις ρίζες της. 

Η φωτογράφηση έγινε με φόντο ένα από τα έξι Boeing που ανήκαν στον αξέχαστο Αριστοτέλη Ωνάση ο οποίος είχε καταφέρει να κάνει νούμερο 1 brand παγκοσμίως την Ολυμπιακή.

Αθηνά Ωνάση: Ο αληθινός λόγος που δεν θα ξανά έρθει στην Ελλάδα

Ο γνωστός στυλίστας Δημήτρης Γραμματικογιάννης που επιμελήθηκε το συγκεκριμένο κόνσεπτ της φωτογράφισης μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool, εξηγώντας τους λόγους που πιστεύει πως η Αθηνά Ωνάση, μοναδική κληρονόμος αυτής της αμύθητης περιουσίας, δεν έρχεται στην Ελλάδα και έχει πουλήσει ακόμα και τον Σκορπιό που τόσο πολύ αγαπούσε ο παππούς της.

«Λείπει ένας Ωνάσης σήμερα, υπάρχουν περιοχές σαν την Πάρο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη που προάγουν μόδα, αλλά όχι ελληνικά brands» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Γενικά τα παιδιά που έχουν επώνυμους γονείς έχουν φοβία να εκτεθούν. Νομίζω ότι η Αθηνά πάσχει από αυτό το σύνδρομο και είναι κατανοητός ο φόβος που τη διακατέχει».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved