Βασιλιάς Κάρολος: Νέο παλάτι στο Central Park – Τα 3.601 τετραγωνικά με δεκάδες δωμάτια και πισίνα
VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Νέο παλάτι στο Central Park – Τα 3.601 τετραγωνικά με δεκάδες δωμάτια και πισίνα

Ο Βασιλιάς Κάρολος απέκτησε ένα πολυτελές ακίνητο στην περίφημη σειρά δισεκατομμυριούχων του Μανχάταν.

Ενώ η μελλοντική χρήση του διαμερίσματος των 3.601 τετραγωνικών παραμένει ασαφής, η πολυτελής κατοικία διαθέτει εκτεταμένη θέα στην πόλη, μαζί με πρόσβαση σε αποκλειστικές ανέσεις κτιρίου, όπως πισίνα και σάουνα.

Έξω φρενών ο βασιλιάς Κάρολος – Το συμβάν με την Καμίλα! Τα πλάνα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Δεν είναι βέβαιο εάν ο ίδιος ο βασιλιάς Κάρολος θα διαμένει εκεί, καθώς τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έχουν δώσει κανένα σχόλιο για το θέμα.

karolos-neo-palati.jpg

Η πράξη υπεγράφη από τον Robert McCubing, ανώτερο επίτροπο εμπορίου και διευθυντή εμπορίου και επενδύσεων στο καναδικό προξενείο στη Νέα Υόρκη, εκ μέρους του βασιλιά Καρόλου. Το εσωτερικό του διαμερίσματος ξεκινά με ένα κομψό φουαγιέ, με πέτρινο δάπεδο και μια παρακείμενη αίθουσα πυροσβεστήρων. Το ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία, ενώ η κουζίνα διαθέτει ένα wet bar, πάγκους από χαλαζίτη Cristallo Gold, προσαρμοσμένα χειροποίητα ντουλάπια και μια πλήρη σουίτα συσκευών

Η κύρια κρεβατοκάμαρα περιλαμβάνει μια μεγάλη γκαρνταρόμπα και ένα μπάνιο με παράθυρο διακοσμημένο με ιταλικό λευκό μάρμαρο Venato, μια ανεξάρτητη χάλκινη μπανιέρα εμποτισμού και προσαρμοσμένα μπρούτζινα φωτιστικά. Τα άλλα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν επίσης ιδιωτικό μπάνιο.

Οι κάτοικοι του κτιρίου απολαμβάνουν διάφορες ανέσεις υψηλής ποιότητας, όπως πισίνα δύο λωρίδων 82 ποδιών με ιδιωτικές καμπάνες, ξεχωριστή σάουνα και αίθουσες περιποίησης, γυμναστήριο διπλού ύψους με βεράντα στον ημιώροφο, ιδιωτική τραπεζαρία και catering για σεφ κουζίνα και σαλόνι με μεγάλη βεράντα.

Νέο περιστατικό με τον… εκνευρισμένο Κάρολο - Τα «έβαλε» με βοηθό του για έναν… μανδύα

Ο βασιλιάς Κάρολος προγραμμάτισε ταξίδι στην Αυστραλία για το φθινόπωρο! Πώς είναι η υγεία του;

Οι ευχές για τα 42α γενέθλια του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η νέα εμφάνιση του βασιλιά & ο... Κύπριος!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved