Κέιτ Μίντλετον: Τα red flags που είχε δει στη συμπεριφορά & τη στάση της Μέγκαν Μαρκλ
epa07714376 (L-R) Catherine, the Duchess of Cambridge, Meghan Markle, the Duchess of Sussex and Pippa Middleton in the Royal Box on Centre Court during the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis Club, in London, Britain, 13 July 2019. EPA/NIC BOTHMA EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Τα red flags που είχε δει στη συμπεριφορά & τη στάση της Μέγκαν Μαρκλ

Η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως είναι μία αρκετά διορατική πριγκίπισσα, καθώς είχε αντιληφθεί ποια ήταν τα στοιχεία του χαρακτήρα της Μέγκαν Μαρκλ που θα τους έβαζαν σε μπελάδες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας ειδικός στα βασιλικά θέματα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε εντοπίσει τα αρνητικά στοιχεία στον χαρακτήρα της Μέγκαν Μαρκλ πολύ καιρό πριν αποφασίσει να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι.

Είναι επίσημο: Νέο επίθετο για τα παιδιά Χάρι-Μέγκαν, Άρτσι και Λίλιμπετ! Πώς θα λέγονται πλέον;

kate-middleton.jpg

Μιλώντας στο Fabulous, η βασιλική ειδικός ισχυρίστηκε: «Η Κέιτ προσπάθησε να τα πάει καλά με τη Μέγκαν. Ο Χάρι ήταν μέλος της μικρής τους οικογένειας στο Παλάτι του Κένσινγκτον και η Κέιτ ήξερε ότι ήθελε να παντρευτεί. Επίσης λαχταρούσε να είναι ευτυχισμένος! Αλλά η Κέιτ, είδε τα προειδοποιητικά σημάδια στη συμπεριφορά της Μέγκαν, ειδικά την περίοδο των προετοιμασιών του γάμου».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η πρώτη ρήξη στη σχέση της Κέιτ Μίντλετον και της Μέγκαν Μαρκλ ήρθε την περίοδο των προετοιμασιών του γάμου, όταν έγινε γνωστή η είδηση πως η Δούκισσα του Σάσσεξ έκανε την πριγκίπισσα της Ουαλίας να κλάψει μετά από μία διαφωνία που είχαν σχετικά με το φόρεμα που θα φορούσε η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η οποία ήταν παρανυφάκι.

meghan.jpg

Αρκετά χρόνια αργότερα, σε συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι στην Oprah Winfrey, η Μέγκαν Μαρκλ είχε αποκαλύψει ότι είχε συμβεί το αντίθετο.

Μάλιστα, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε προειδοποιήσει τον πρίγκιπα Χάρι για τη συμπεριφορά της γυναίκας του, έπειτα από έναν καυγά που είχε δημιουργηθεί για την τιάρα της νύφης.

Διαβάστε επίσης:

Μέγκαν Μαρκλ: Πίστευε ότι είναι η νέα πριγκίπισσα Νταϊάνα - Γιατί αντιπαθεί την Κέιτ Μίντλετον;

Μέγκαν Μαρκλ: Ο εκνευρισμός της όταν έμαθε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν πιο πλούσια και πιο διάσημη

Χάρι & Μέγκαν: Νέο δράμα για το ζευγάρι - Θέλει να επιστρέψει στην οικογένειά του & δε τον αφήνει!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved