VIP Life

Πρίγκιπας Χάρι: Φουντώνει η φημολογία για την επιστροφή του στα βασιλικά καθήκοντα

Η φημολογία ότι ο πρίγκιπας Χάρι επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά του φούντωσε τις τελευταίες ημέρες την ώρα που ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο. 

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος είχε μια δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, θα ήταν πρόθυμος να επιστρέψει προσωρινά στα καθήκοντά του, όσο ο βασιλιάς είναι άρρωστος.

Χάρι – Μέγκαν: Αυστηρή προειδοποίηση για το μέλλον τους!

Πηγές ανέφεραν πως ο γιος του Βασιλιά δεν θα μπορούσε να αναλάβει κάποιον επίσημο ρόλο εφόσον εγκατέλειψε τα βασιλικά καθήκοντα του για να ζήσει στις ΗΠΑ.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε επίσης στην εφημερίδα ότι ο βασιλιάς Κάρολος, 75 ετών, επιθυμεί να συμφιλιωθεί και να βλέπει περισσότερο τον γιο του.

Βασιλιάς Κάρολος - Πρίγκιπας Χάρι

Ο Βρετανός μονάρχης πρόσφατα βρέθηκε σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου για την 125η επέτειό του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Κάρολος πήγε να χαιρετήσει μερικούς φοιτητές και άλλους επισκέπτες.

Την ώρα που του έσφιγγε το χέρι, ένας άνδρας φώναξε: “Ο Κάρολος δεν είναι εδώ: «Φέρτε πίσω τον Χάρι, παρακαλώ, μπορείτε να τον φέρετε πίσω, κύριε;». Ο βασιλιάς φάνηκε να μην ακούει στην αρχή για ποιον μιλούσε ο άνδρας και τον ρώτησε: «Ποιον;» Ο άντρας απάντησε: «Τον Χάρι, τον γιο σας». Τότε ο Βρετανός μονάρχης απάντησε: «Αυτό θα ήταν ωραίο».

Νέο δράμα για το ζευγάρι - Θέλει να επιστρέψει στην οικογένειά του & δε τον αφήνει!

Στο περιθώριο ο πρίγκιπας - Δηλώνει συντετριμμένος για τη σχέση με τον αδερφό του, Γουίλιαμ

Το τηλεφώνημα στην Κέιτ δεν πήγε όπως το περίμενε!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved