Κέιτ-Ουίλιαμ: Αναζητούν προσωπικό!Έβαλαν αγγελία & αυτή είναι η σπάνια δεξιότητα που πρέπει να έχεις
VIP Life

Κέιτ-Ουίλιαμ: Αναζητούν προσωπικό!Έβαλαν αγγελία & αυτή είναι η σπάνια δεξιότητα που πρέπει να έχεις

Tο πριγκιπικό ζεύγος, Κέιτ Μίντλετον και Ουίλιαμ, προσλαμβάνει για εργασία διάφορους ανθρώπους όμως αυτοί πρέπει να έχουν κάποιες συγκεκριμένες δεξιότητες.

Πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσαν μια αγγελία και γνωστοποίησαν ότι αναζητούν καίνουργιο μέλος του προσωπικού που θα τους βοηθήσει στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Συγκεκριμένα αναζητούν έναν βοηθό ιδιωτικού γραμματέα που θα βοηθήσει στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των περισσότερων δημόσιων δεσμεύσεων του ζεύγους στην Ουαλία, στη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία.

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα της φωτογραφία προκάλεσε αντιδράσεις και δεν φαντάζεστε τον λόγο!

bd6aa838-kate.jpg

Και μπορεί να ακούγεται εύκολο, ωστόσο, οι υποψήφιοι εργαζόμενοι στο παλάτι θα πρέπει να μπορούν να συνεννοούνται στην ουαλική γλώσσα.

Επιπλέον, ο γραμματέας θα πρέπει επίσης να έχει ισχυρή κατανόηση των ουαλικών κοινοτήτων, των υποθέσεων, της κυβέρνησης και των επιχειρήσεων, καθώς και εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και αποδεδειγμένη ικανότητα οικοδόμησης παραγωγικών σχέσεων με ένα ευρύ φάσμα ατόμων και ιδρυμάτων.

Έτσι λοιπόν, μπορεί αρχικά να μοιάζει κάτι απλό και εύκολο, δεν είναι όμως καθόλου και έτσι και οι ίδιοι δυσκολεύονται να βρουν κάποιον που θα ταιριάζει απόλυτα στη θέση αυτή.

Γενέθλια για τον πρίγκιπα Τζορτζ: Γίνεται 11 χρονών & είναι φτυστός ο πατέρας του, Γουίλιαμ

Κέιτ Μίντλετον: Τα red flags που είχε δει στη συμπεριφορά & τη στάση της Μέγκαν Μαρκλ

Η νέα δήλωση της Middleton ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο: «Γνωρίζω τη δύναμη της φύσης»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved