Instagram / emma_navarro48

VIP Life

Έμμα Ναβάρο: Ποια είναι η 23χρονη δισεκατομμυριούχος τενίστρια που «τρέλανε» το Γουίμπλεντον;

Το όνομα της Έμμα Ναβάρο είναι από τα πιο hot στο τένις! Ποιο είναι το νέο ανερχόμενο αστέρι που προκάλεσε πανικό στο Γουίμπλεντον;

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Έμμα Ναβάρο δεν αγωνίζεται για τα χρήματα, αλλά για το πάθος της για το τένις, καθώς είναι κόρη του μεγιστάνα Μπεν Ναβάρο, με την περιουσία της οικογένειας να υπολογίζεται στα 3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μαρίζα Γεωργίτση: H καλλονή κόρη του Φαίδωνα Γεωργίτση, ο ρόλος στη Λάμψη και η «φωνή» του τένις

Instagram / emma_navarro48

Η 23χρονη τενίστρια γεννήθηκε τον Μάιο του 2001, μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη κι έκανε το ντεμπούτο της σε γκραν σλαμ στο US Open το 2021. Μέσα σε ένα αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα η Έμμα Ναβάρο κατάφερε να αγωνιστεί στο Γουίμπλεντον.

Η Έμμα Ναβάρο συνειδητοποίησε το πάθος την για τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία, ένα μικρόβιο που φαίνεται πως απέκτησε από τον παππού της Φρανκ, ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής της Ivy League και έπειτα έγινε προπονητής.

Instagram / emma_navarro48

Αυτή τη στιγμή η Έμμα Ναβάρο βρίσκεται στο No 17 στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ φέτος για πρώτη φορά βρέθηκε στο Γουίμπλεντον.

Η Ναβάρο εκτός από μία εξαιρετική πορεία στο τένις έχει και ένα αρκετά ενεργό προφίλ στo Instagram, καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται με τους followers της στιγμές από τις προπονήσεις και τα ταξίδια της.

Όσον αφορά το τένις, ο πατέρας της Μπεν αγόρασε για πρώτη φορά την Charlestown Tennis LLC, η οποία διοργανώνει το μακροβιότερο τουρνουά τένις μόνο για γυναίκες, το Charlestown Open.

Instagram / emma_navarro48

Διαβάστε επίσης:

Κρινιώ Νικολάου: Η τραγουδίστρια με τις 50 διακρίσεις σε τουρνουά τένις- Τι λέει στο gossip-tv

Δημήτρης Σκουλός: Ατύχημα για τον φωτογράφο - Σταμάτησαν τα γυρίσματα του My style rocks

Tα έδωσε όλα ο Τσιτσιπάς! Είναι ο νικητής της καρδιάς μας και το twitter τον αποθεώνει

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved