Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απομάκρυνε την αδερφή της Καμίλα, Άναμπελ Έλιοτ - Η παλαιότερη διαμάχη
VIP Life

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απομάκρυνε την αδερφή της Καμίλα, Άναμπελ Έλιοτ - Η παλαιότερη διαμάχη

Η αδερφή της βασίλισσας Καμίλα, Άναμπελ Έλιοτ, φαίνεται πως δεν είναι πλέον στη μισθοδοσία του Δουκάτου της Κορνουάλης, με απόφαση μάλιστα του ίδιου του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η ίδια είναι σήμερα 75 ετών και εργαζόταν ως επικεφαλής διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων υπό τον βασιλιά Κάρολο, όταν ήταν πρίγκιπας της Ουαλίας, μετά τον γάμο του με τη μεγαλύτερη αδελφή της Καμίλα το 2005. Πληρώθηκε όλα αυτά τα χρόνια με εκατοντάδες χιλιάδες λίρες, προκειμένου να διακοσμήσει και να ανανεώσει τις εξοχικές κατοικίες του Δουκάτου στην Κορνουάλη, την Ουαλία και τα νησιά Scilly.

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, οι τελευταίοι λογαριασμοί του Δουκάτου έδειξαν ότι η Έλιοτ δεν πληρώθηκε για τις υπηρεσίες της κατά τη διάρκεια του 2023/24, πράγμα που σημαίνει ότι έχει απομακρυνθεί.

Πρίγκιπας Χάρι: Συναγερμός στο παλάτι – Nέο ντοκιμαντέρ για τη «ρήξη» του με τη βασιλική οικογένεια

kamila2.jpg

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Ουίλιαμ είναι αυτός που απομάκρυνε την 75χρονη αδερφή της Καμίλα, για να δώσει μία αίσθηση ανανέωσης στη διακόσμηση των βασιλικών οικημάτων, αλλά και να αφήσει τη δική του σφραγίδα.

Η παλαιότερη διαμάχη

Στο παρελθόν υπήρξε μεγάλη διαμάχη και σάλος όταν η Άναμπελ Έλιοτ προσελήφθη από το Δουκάτο, δεδομένων των οικογενειακών δεσμών της, καθώς η σύμβασή της δεν προκηρύχθηκε ποτέ σε δημόσιο διαγωνισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καμίλα και η Έλιοτ γεννήθηκαν με διαφορά 18 μηνών και είναι γνωστό ότι μιλούν μεταξύ τους κάθε μέρα. Η αδερφή της βασίλισσας είναι τακτική στις εκδηλώσεις του παλατιού - και τη συνόδευσε στο Wimbledon πριν από δύο εβδομάδες, στις 10 Ιουλίου.

Νέο δράμα για το ζευγάρι - Θέλει να επιστρέψει στην οικογένειά του & δε τον αφήνει!

Στο περιθώριο ο πρίγκιπας - Δηλώνει συντετριμμένος για τη σχέση με τον αδερφό του, Γουίλιαμ

Το τηλεφώνημα στην Κέιτ δεν πήγε όπως το περίμενε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved