VIP Life

Πρίγκιπας Τζορτζ: Πώς έμαθε ότι είναι ο μελλοντικός βασιλιάς; - Η αποκάλυψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ!

Ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου και απ' ό,τι φαίνεται γνωρίζει πολύ καλά τις αρμοδιότητές του κι ας είναι μόλις 11 ετών!

Συγκεκριμένα, ο βιογράφος Robert Lacey αποκάλυψε πως ο 11χρονος γαλαζοαίματος έμαθε για τις αρμοδιότητές του το 2020 από τον ίδιο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος συζήτησε με τον γιο του μια “ελεγχόμενη στιγμή την οποία επέλεξε ο ίδιος και η Κέιτ Μίντλετον”.

Πρίγκιπας Τζορτζ: Λίγο πριν το επόμενο βήμα της εκπαίδευσής του – Η ακαδημαϊκή παράδοση

Σύμφωνα με το PEOPLE, η Amaia Arrieta, μία γυναίκα που ασχολείται με τον κόσμο της μόδας κι έχει συνεργαστεί με το παλάτι αρκετές φορές αποκάλυψε πως: "Νομίζω ότι ο Τζορτζ γνώριζε σχεδόν από την αρχή. Είχε πάντα έναν πιο εξέχοντα ρόλο – υπήρξαν πολλές εκδηλώσεις με την αείμνηστη προγιαγιά ή τον προπάππο του όταν ήταν μόνο αυτός και τα αδέλφια του δεν ήταν εκεί. Νομίζω ότι πρέπει να είχαν κάνει αυτήν τη συζήτηση από πολύ νωρίς".

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα σε μία συνέντευξή του στο BBC το 2016.

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/Frank Augstein / POOL

"Θα υπάρξει ο κατάλληλος χρόνος και ο κατάλληλος τόπος. Αυτήν τη στιγμή, είναι απλά μια υπόθεση να διατηρήσω ένα ασφαλές, σταθερό περιβάλλον γύρω του και να του δείξω όσο περισσότερη αγάπη μπορώ", είχε αποκαλύψει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, όταν ο γιος του, πρίγκιπας Τζορτζ, ήταν ακόμα 3 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ-Ουίλιαμ: Αναζητούν προσωπικό!Έβαλαν αγγελία & αυτή είναι η σπάνια δεξιότητα που πρέπει να έχεις

Γενέθλια για τον πρίγκιπα Τζορτζ: Γίνεται 11 χρονών & είναι φτυστός ο πατέρας του, Γουίλιαμ

Κέιτ Μίντλετον: Τα red flags που είχε δει στη συμπεριφορά & τη στάση της Μέγκαν Μαρκλ

Η νέα δήλωση

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved