Έφυγε από τη ζωή το μόνο μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας που δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα
VIP Life

Έφυγε από τη ζωή το μόνο μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας που δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα

Πέθανε σε νοσοκομείο της Αθήνας και σε ηλικία 85 ετών ο πρίγκιπας Μιχαήλ της Ελλάδος και της Δανίας, ο οποίος είχε καταξιωθεί ως ιστορικός και λογοτέχνης με το ψευδώνυμο Μισέλ Ντε Γκρες.

Ο Μισέλ Ντε Γκρες ήταν ο μοναδικός εν ζωή εγγονός του Γεωργίου του Α’ καθώς ο πατέρας του ο πρίγκιπας Χριστόφορος, ήταν ο πέμπτος γιος του βασιλιά ενώ η μητέρα του ήταν η Φραγκίσκη της Ορλεάνης, από τον οίκο των Βουρβόνων.

Ο Πρίγκιπας Μιχαήλ ήταν το μόνο μέλος της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας που δεν έφυγε από την Ελλάδα, μετά το αντικίνημα της 13ης Δεκεμβρίου 1967, με το οποίο επιχείρησε ο Κωνσταντίνος να ανατρέψει την Χούντα.

Πρίγκιπας Χάρι: Φουντώνει η φημολογία για την επιστροφή του στα βασιλικά καθήκοντα

a1634a56-Prigkipas-Mixahl.jpg

Ποιος ήταν ο Μισέλ Ντε Γκρες;

Γεννημένος Πρίγκιπας Μιχαήλ της Ελλάδας και της Δανίας, στις 7 Ιανουαρίου 1939, ήταν συγγραφέας μυθιστορηματικών βιογραφιών και μυθιστορημάτων. Έγραφε στα γαλλικά που ήταν άλλωστε η μητρική του γλώσσα. Η μητέρα του, Φραγκίσκη της Ορλεάνης (1902 -1953), ήταν κόρη του Ιωάννη (1874-1940) από τον Οίκο των Βουρβόνων-Ορλεάνης, δούκα του Γκιζ και διεκδικητή βασιλιά, ως Ιωάννης Γ΄της Γαλλίας.

Νέο δράμα για το ζευγάρι - Θέλει να επιστρέψει στην οικογένειά του & δε τον αφήνει!

Στο περιθώριο ο πρίγκιπας - Δηλώνει συντετριμμένος για τη σχέση με τον αδερφό του, Γουίλιαμ

Το τηλεφώνημα στην Κέιτ δεν πήγε όπως το περίμενε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved