Βασιλιάς Κάρολος: Χαμός με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ - Η σύγκρουσή τους & ο ρόλος της Κέιτ
Lifestyle

Βασιλιάς Κάρολος: Χαμός με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ - Η σύγκρουσή τους & ο ρόλος της Κέιτ

Χαμός ανάμεσα στον βασιλιά Κάρολο και τον μεγάλο του γιο, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο λόγος;

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συγκρούστηκε επανειλημμένα με τον βασιλιά Κάρολο για την επιμονή του να χρησιμοποιεί ελικόπτερο για τη μεταφορά της οικογένειάς του σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ως έμπειρος πιλότος ο ίδιος, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας θέλει να πετάει μαζί με τα τρία παιδιά του.

bd6aa838-kate.jpg

Ο Γουίλιαμ, όπως αναφέρει ο Independent, αρνήθηκε να υποχωρήσει στο θέμα, το οποίο αποτέλεσε αντικείμενο διαμάχης με τον πατέρα του και εξερευνήθηκε λεπτομερώς από τον βασιλικό συγγραφέα Ρομπ Τζόμπσον.

Ο Τζόμπσον ανέφερε: «Μια πρόσφατη πηγή διαφωνίας είναι η πεισματική άρνηση του William να λάβει τη συμβουλή του πατέρα του για τη διαφύλαξη της διαδοχής.

1675205210711-942038426-kate-william.jpg

«Νωρίτερα φέτος, ο Βασιλιάς είχε εκφράσει ανησυχίες στον γιο του σχετικά με τη συνήθεια του Γουίλιαμ να χρησιμοποιεί το ελικόπτερο του για να πετάει με ολόκληρη την οικογένειά του στη χώρα.» πρόσθεσε.

«Αν και έμπειρος πιλότος, ο Γουίλιαμ είχε αναστατώσει την αείμνηστη βασίλισσα όταν αψήφησε το αίτημά της να μην πιλοτάρει την οικογένειά του τα 115 μίλια από το Παλάτι του Κένσινγκτον μέχρι το Άνμερ Χολ, το σπίτι τους στο Νόρφολκ. Η βασίλισσα, στοιχειωμένη από το δυστύχημα του 1967 που σκότωσε τον Captain of the Queen’s Flight (αν και δεν επέβαιναν μέλη της βασιλικής οικογένειας), «δεν κρατήθηκε», είπε ένας βοηθός».

karolos-kamila.jpg

Πηγή φωτογραφιών: afpforum

Ο Τζόμπσον συνέχισε: «Αφού διαγνώστηκε με καρκίνο, ο βασιλιάς Κάρολος –ίσως αντιλαμβανόμενος και τη δική του θνησιμότητα– επαναλάμβανε τις ανησυχίες της αείμνηστης μητέρας του. Και όταν ο Γουίλιαμ αρνήθηκε να σταματήσει να πετά με την οικογένειά του, ο Τσαρλς επέμεινε να υπογράψει ένα επίσημο έγγραφο, αναγνωρίζοντας τους κινδύνους που εμπεριέχει και αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις του.».

Ο Τζόμπσον σημείωσε με ειρωνικό τρόπο ότι το ζήτημα της διαδοχής είναι πιο πιεστικό από ποτέ δεδομένης της συνεχιζόμενης διαμάχης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με τη βασιλική οικογένεια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved