Κέιτ Μίντλετον: Θα κάνει νέα εμφάνιση έκπληξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι;

Kate Middleton and Princess Charlotte attend day fourteen of the Wimbledon Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 14, 2024 in London, England. PHOTO: 

KARWAI TANG/WIREIMAGE

VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Θα κάνει νέα εμφάνιση έκπληξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι;

Δύο σημαντικές εμφανίσεις έχει κάνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον από τη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο και τώρα οι φήμες φουντώνουν πως έρχεται και μία τρίτη.

Η πρώτη εμφάνιση είχε γίνει στο «Trooping the Colour» τον Ιούνιο και η δεύτερη, στον τελικό Ανδρών του Wimbledon ένα μήνα αργότερα.

Σύμφωνα με μία πηγή από το περιβάλλον της πριγκίπισσας, η ίδια επιθυμεί να παρακολουθήσει κάποια από τα αθλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αδιανόητο! 30.000 επιστολές στο παλάτι για την Κέιτ και τον βασιλιά Κάρολο!

«Η πριγκίπισσα θα ήθελε πολύ να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες», σύμφωνα με την Daily Express. «Έχει τόσο όμορφες αναμνήσεις από το Λονδίνο το 2012 και θέλει να πάει και σε άλλους Αγώνες», αναφέρει η πηγή.

Ακόμη ωστόσο δεν έχει παρθεί καμία απόφαση, καθώς η παρουσία της Κέιτ εξαρτάται από την υγεία της και από το αν οι γιατροί της δώσουν το πράσινο φως.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ την ίδια ώρα αναμένεται να ταξιδέψει στη Γαλλία για να παρακολουθήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες την επόμενη εβδομάδα, ενώ σύμφωνα με την Daily Express, ο διάδοχος του θρόνου θα παρακολουθήσει τους αγώνες αναρρίχησης, που ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Αυγούστου.

Στο Παρίσι βρίσκεται ήδη και η πριγκίπισσα Άννα.

Κέιτ Μίντλετον: Τα red flags που είχε δει στη συμπεριφορά & τη στάση της Μέγκαν Μαρκλ

Βασιλιάς Κάρολος: Νέο παλάτι στο Central Park – Τα 3.601 τετραγωνικά με δεκάδες δωμάτια και πισίνα

Νέο περιστατικό με τον… εκνευρισμένο Κάρολο - Τα «έβαλε» με βοηθό του για έναν… μανδύα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved