Μέγκαν Μαρκλ: Η χειρονομία στον πρίγκιπα Χάρι την ώρα που μιλά για τις αυτοκτονικές της σκέψεις
Lifestyle

Μέγκαν Μαρκλ: Η χειρονομία στον πρίγκιπα Χάρι την ώρα που μιλά για τις αυτοκτονικές της σκέψεις

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκαν στο CBS News Sunday Morning για την πρώτη κοινή τους συνέντευξη μετά από τρία χρόνια, που είχαν δώσει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η Μέγκαν Μαρκλ είπε μεταξύ άλλων: «Τα παιδιά μας είναι μικρά, είναι τριών και πέντε ετών, είναι καταπληκτικά, αλλά το μόνο που θέλουμε να κάνουμε ως γονείς είναι να τα προστατέψουμε. Και έτσι όπως μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει στον διαδικτυακό χώρο, γνωρίζουμε ότι υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει εκεί και είμαστε απλά χαρούμενοι που μπορούμε να είμαστε μέρος αυτής της αλλαγής. Σε αυτό το σημείο έχουμε φτάσει στο στάδιο όπου σχεδόν κάθε γονέας πρέπει να είναι ο πρώτος ανταποκριτής».

1000_a261086c-de46-4d9f-941e-a866d6a462f3.jpg

Ενώ ρωτήθηκε και για τις εμπειρίες της με τις αυτοκτονικές σκέψεις, τις οποίες είχε αναφέρει αρχικά δημόσια στην Όπρα Γουίνφρεϊ το 2021. Η Δούκισσα του Σάσσεξ είπε ότι ενώ "δεν περίμενε" να θίξει αυτό το θέμα, "καταλαβαίνει τον λόγο".

Η Μέγκαν Μαρκλ τόνισε κατόπιν ότι θέλει να συνεχίσει να μιλά ανοιχτά για την ψυχική της υγεία: «Όταν έχεις περάσει οποιοδήποτε επίπεδο πόνου ή τραύματος, πιστεύω ότι μέρος της θεραπευτικής μας πορείας, σίγουρα μέρος της δικής μου, είναι να είσαι πραγματικά ανοιχτός σε αυτό. Και δεν έχω πραγματικά “ξύσει” την επιφάνεια της εμπειρίας μου. Αλλά πιστεύω ότι δεν θα ήθελα ποτέ κάποιος άλλος να αισθάνεται έτσι.

fb7c756605014e02aa174cd6c08e66b0.jpg

Και δεν θα ήθελα ποτέ κάποιος άλλος να κάνει τέτοια σχέδια. Και δεν θα ήθελα ποτέ κάποιος άλλος να μην γίνει πιστευτός. Αν το να εκφράζω όσα έχω ξεπεράσει θα σώσει κάποιον, ή θα ενθαρρύνει κάποιον στη ζωή του να τον ελέγξει πραγματικά και να μην υποθέσει ότι η εμφάνιση είναι καλή και άρα όλα είναι εντάξει, τότε αυτό αξίζει τον κόπο»

Η δούκισσα εθεάθη να κρατά με αγάπη το γόνατο του συζύγου της στο πλατό του CBS News Sunday Morning καθώς μιλούσε για τις αυτοκτονικές σκέψεις της.

19cad5efbf7e470dbe2047d6bf90e780.jpg

Δείτε και το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: «Υπερβολική & αναίσθητη»-Το BBC απαντά στις καταγγελίες για την κάλυψη του καρκίνου

Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα στοιχεία που έφερε στο φως η αποκάλυψή της

Μίντλετον: Οι τρεις «σταθμοί» μέσα στον Απρίλιο που φέρουν ξανά το χαμόγελο στα χείλη της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved