VIP Life

Παύλος Γλύξμπουργκ: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Τεντόγλου: «Είσαι πρώτος σε όλο τον κόσμο και...»

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ αγαπά τον αθλητισμό και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην συγχαρεί και τον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη σερί φορά το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με ένα μεγάλο άλμα στα 8.48μ, το οποίο αποτελούσε τη δεύτερη προσπάθειά του στη χθεσινή βραδιά.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ λοιπόν, αμέσως μετά από αυτή την τεράστια νίκη του Έλληνα αθλητή, θέλησε να κάνει μια ανάρτησή στα προσωπικά του social media και να σημειώσει χαρακτηριστικά:

Αποθέωση για τον «Χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου - Τα μηνύματα των celebrities κατέκλυσαν τα social media

Νωρίτερα είχε γράψει και για τον Manolo.

«Συγχαρητήρια Μίλτο Τεντόγλου, είσαι για δεύτερη φορά Χρυσός Ολυμπιονίκης. Όλοι είμαστε υπερήφανοι με την πειθαρχία και την πρόοδο σου. Είσαι πρώτος σε όλον τον κόσμο και αξιαγάπητος στην Ελλάδα. Σε ευχαριστούμε ολόθερμα».

Ο γιος του αείμνηστου βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, και σύζυγος της Μαρί Σαντάλ, κατά τη διάρκεια της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης που διεξάγεται φέτος στο Παρίσι, έχει δείξει τη βαθιά του αγάπη για τον αθλητισμό και την Ελλάδα στηρίζοντας τους συμμετέχοντες.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Χρυσός» ο Μίλτος Τεντόγλου στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πότε θα γίνει η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι πανηγυρισμοί του Τεντόγλου και η αγκαλιά με τον Λευτέρη Πετρούνια

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved