Πώς η πεθερά επισκίασε τη νύφη; Η εμφάνιση της βασίλισσας Σοφίας με τη Λετίθια που συζητήθηκε!
VIP Life

Πώς η πεθερά επισκίασε τη νύφη; Η εμφάνιση της βασίλισσας Σοφίας με τη Λετίθια που συζητήθηκε!

Ανέκαθεν υπήρχε ανταγωνισμός, σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά μεταξύ της βασίλισσας Σοφίας και της νύφης της, τωρινής βασίλισσας Λετίθια και φαίνεται ότι οι δύο γυναίκες, έστω και άθελά τους, συνεχίζουν να συντηρούν αυτή τη φήμη. 

Αυτή τη φορά αφορμή υπήρξε η κοινή εμφάνιση πεθεράς και νύφης, παρουσία του βασιλιά της Ισπανίας Φελίππε στο εξοχικό ανάκτορο της βασιλικής οικογένειας, το Παλάτι Marivent στη Μαγιόρκα.

Νέο βιβλίο καίει τη βασίλισσα Λετίθια-«Είναι ψυχρή & χειριστική, η οικογένεια του Φελίπε την μισεί»

basilias-felippe.jpg

Αφορμή γι' αυτή την επίσημη εμφάνιση των τριών γαλαζοαίματων στάθηκε η ενημέρωσή τους για τις κοινωνικές υπηρεσίες που παρέχουν οι πολίτες εκεί.

Το βασιλικό ζεύγος και η 85χρονη αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου χαιρέτησαν έναν προς έναν τους πολίτες με τις δύο κυρίες, πεθερά και νύφη να κλέβουν τις εντυπώσεις. Όμως, σύμφωνα με τους κορυφαίους στυλίστες της χώρας, η Σοφία ήταν εκείνη που κατάφερε να επισκιάσει στυλιστικά τη νύφη της, λάμποντας μέσα στο boho ντεπιές που είχε επιλέξει για την περίσταση. Ο συνδυασμός του πράσινου floral συνόλου που φορούσε με ασημένιες εσπαντρίγιες θεωρήθηκε υπέροχος παρ' όλο που και η βασίλισσα Λετίθια ήταν πολύ κομψά ντυμένη, φορώντας ένα καφτάνι με φλατ σανδάλια που της πήγαιναν πολύ. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved