Σάλος με την χθεσινή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον - «Οι φωτογραφίες είναι από πέρσι»
VIP Life

Σάλος με την χθεσινή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον - «Οι φωτογραφίες είναι από πέρσι»

Νέος σάλος ξέσπασε γύρω από την πρόσφατη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, με τους χρήστες στο X να ισχυρίζονται ότι οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δεν είναι φετινές αλλά περσινές. 

Οι ισχυρισμοί αυτοί έχουν προκαλέσει έντονη συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα, με πολλούς να αμφισβητούν την αυθεντικότητα των εικόνων και να αναρωτιούνται γιατί συμβαίνει αυτό για άλλη μια φορά.

Κέιτ - Γουίλιαμ: Σε αυτή τη χώρα δεν αναγνωρίζονται οι πριγκιπικοί τους τίτλοι – Πώς τους αποκαλούν;

kate.jpg

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο της προσοχής, και κάθε της εμφάνιση αναλύεται εξονυχιστικά τόσο από το κοινό όσο και από εκείνους που ασχολούνται με τα βασιλικά θέματα.

Η πριγκίπισσα απαθανατίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού, ευδιάθετη και χαμογελαστή, φορώντας ένα λαδί καπέλο με φτερό. Αυτό το καπέλο, πολλοί royal fans σχολίασαν ότι είναι το ίδιο που φορούσε και πέρσι, την ίδια μέρα η Κέιτ Μίντλετον.

kate1.jpg

Σε αυτήν την περίπτωση, φαίνεται πως κάποιοι εντόπισαν πολλές ομοιότητες στις φωτογραφίες της από τη χθεσινή της εμφάνιση με εκείνες από το παρελθόν, με αποτέλεσμα να γεννιούνται ερωτήματα.

kate2.jpg

Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει ποικίλες αντιδράσεις, με μερικούς να εκφράζουν αδιαφορία για την χρονολογία των φωτογραφιών και άλλους να απαιτούν μεγαλύτερη διαφάνεια από τα μέσα που τις δημοσίευσαν.

Η Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε για άλλη μια φορά στο στόχαστρο και πολλοί περιμένουν μια επίσημη απάντηση από το παλάτι ή τουλάχιστον να ξεκαθαριστεί εάν πρόκειται για απάτη από κάποιο Μέσο Ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: «Δεν έχει χρόνο για δράματα» στη μάχη με τον καρκίνο -Οι αποφάσεις για τα παιδιά της

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Οι καβγάδες τους & το αντικείμενο που πετά ο ένας στον άλλον

«Η Κέιτ δεν αισθανόταν καλά πολύ περισσότερο καιρό από ό,τι νομίζει ο κόσμος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved